Obavijesti

Sport

Komentari 2

Hrvati su naslove osvajali u Iranu, Kini, Njemačkoj, Čileu...

Hrvati su naslove osvajali u Iranu, Kini, Njemačkoj, Čileu...
1

Ovo mi je treći naslov prvaka u 13 mjeseci, nije loše..., našalio se Mario Budimir, junak Persepoliseva slavlja. I dodao: Ovo je za moju suprugu Maju i moje sinove

VIDEO

Treću godinu zaredom Branko Ivanković osvojio je naslov prvaka s Persepolisem. Naslov mu je golom osigurao bivši napadač Dinama Mario Budimir, kojemu je ovo drugi naslov u sezoni.

- Da, prvak sam i s Dinamom, igrao sam u Zagrebu jedan dio sezone. Ovo mi je treći naslov prvaka u 13 mjeseci, nije loše - nasmijao se Budimir, koji je imao posebnu poruku za obitelj nakon utakmice.

- Ovo je za moju suprugu Maju i moje sinove - rekao nam je Budimir i dodao:

- S klubom imam još godinu dana ugovora, ali zbog financijskih poteškoća ćemo vidjeti što će biti na kraju sezone. Čeka nas još završnica u kupu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osvajali po cijelom svijetu

Branko Ivanković osvojio je naslov prvaka u tri države. S Dinamom u Hrvatskoj, sad treći put u Iranu, a bio je prvak i u Kini. Hrvatski treneri osvajali su naslove diljem svijeta.

Kina, Iran, Ujedinjeni Arapski Emirati, Kuvajt, Austrija, Belgija, Poljska, Bahrein, Čile, Moldavija, Francuska, Švicarska, Njemačka, to su neke od zemalja u kojima su naši treneri osvajali naslove prvaka.

Doista, nema gdje ih nema. Trofeje su osvajali veliki Tomislav Ivić, Ćiro Blažević, Otto Barić, Mirko Jozić, Zoran Mamić. Sad je niz osvajanja naslova prvaka u stranim državama nastavio Branko Ivanković, a već danas mu se može pridružiti Niko Kovač.

Njegovom Bayernu u posljednjem kolu Bundeslige u Münchenu treba samo bod protiv Eintrachta, kojega je Niko vodio prošle sezone. Prilika je to koju Kovač ne bi smio propustiti, lani je s Eintrachtom osvojio kup, a sad se Bayernom može i prvenstvo, a uskoro i kup. Nijemci pišu kako će Niko Kovač svejedno na kraju sezone dobiti otkaz, ali Bayern je pred današnju utakmicu to demantirao.

Stalno se posljednjih mjeseci piše o tome kako će Kovač dobiti otkaz, ali on je na domaćoj sceni napravio sve što se od njega tražilo. Jedino u Ligi prvaka nije prošao dalje, ali tamo je koban bio finalist Liverpool.

Niko se danas može pridružiti dvojici hrvatskih trenera, koji su već osvajali naslove njemačkog prvaka. Jedan je Zlatko Čajkovski, koji je prvak bio s Kölnom, a drugi je Branko Zebec. On je naslov osvojio s Bayernom. Kovač može postati drugi Hrvat s titulom prvaka na klupi jednog od najvećih klubova na svijetu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida