Obavijesti

Sport

Komentari 45

Navijači zviždali izborniku Goluži jer nije pozvao Balića...

Navijači zviždali izborniku Goluži jer nije pozvao Balića...
12

Hrvatska je u prijateljskoj utakmici pobijedila Norvešku 37-36, a uoči utakmice navijači su zviždali izborniku Goluži. Razlog - nepozivanje Balića u reprezentaciju

VIDEO

U prvoj pripremnoj utakmici za Svjetsko rukometno prvenstvo Hrvatska je u Puli pobijedila Norvešku 37:36. Treba istaknuti kako je Slavko Goluža ovu utakmicu odlučio odigrati bez Igora Vorija, Zlatka Horvata, Domagoja Duvnjaka, Damira Bičanića i Blaženka Lackovića. Na početku utakmice Goluža je izviždan od strane navijača. Razlog - nepozivanje Ivana u reprezentaciju.

- Nije bilo ugodno slušati zvižduke kada me je službeni spiker predstavio, ali na kraju su nas ti gledatelji nosili do pobjede - istaknuo je Goluža.

Prvih 30 minuta bilo je vrlo slabo, obrana nije funkcionirala i primili smo čak 24 gola. Na odmor smo otišli sa šest golova zaostatka (18-24).

- Nije bilo ugodno pogledati semafor na poluvremenu. No, u nastavku smo ostavili srce na parketu, a  ovi mladi dečki pokazali su da imaju karakter - rekao je Mirko Alilović koji je u prvom poluvremenu za 13 minuta imao samo jednu obranu, ali je zato u nastavku sakupio jedanaest.

U nastavku smo ipak bolje zaigrali i lagano smo sustizali Norvežane. Na kraju smo pobijedili 37-36, a gol odluke zabio je Josip Valčić.

- Nije alibi ali smo utakmicu dočekali sa nekoliko jakih treninga. I na dan utakmice smo imali jaki trening. Vidjelo se da su u prvom poluvremenu mojim igračima spore i teške noge. Napad je bio dobar, ali obrana nikako. Bez obzira na treninge morali smo bolje odigrati. Drugo poluvrijeme bila je sasvim druga priča. Pokazali smo puno veće htjenje, Mirko je počeo odlično braniti i na kraju smo zasluženo pobijedili - istaknuo je Goluža.

Ovi protivnici odigrati će još jednu prijateljsku utakmicu, u ponedjeljak će snage odmjeriti u Umagu.

Hrvatska je igrala u sastavu: Šego (jedna obrana), Alilović (dvanaest obrana), Ivić, Marić 8, Stepančić 2, Kopljar 5, Gojun 1, Matanović, Vuković 3, L. Šprem 2, J. Valčić 2, Mandalinić 3, Špelić 1, Štrlek 5, Čupić 5 (1), Musa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica