Obavijesti

Sport

Komentari 3

Hrvatska futsal reprezentacija pobjedom otvorila kvalifikacije

Hrvatska futsal reprezentacija pobjedom otvorila kvalifikacije
1

Naši su futsal reprezentativci odlično krenuli u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2020. godine pobjedom u Gospinom polju. S 4-0 (2-0)su bili bolji od Bosne i Hercegovine, a još ih čekaju ogledi s Rusijom i Švedskom

VIDEO

Hrvatska futsal reprezentacija otvorila je natjecanje u skupini 7 kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2020. godine pobjedom u Dubrovniku protiv Bosne i Hercegovine sa 4-0.

Dubrovnik: Kvalifikacije za futsal svjetsko prvenstvo, Hrvatska - BiH Dubrovnik: Kvalifikacije za futsal svjetsko prvenstvo, Hrvatska - BiH Dubrovnik: Kvalifikacije za futsal svjetsko prvenstvo, Hrvatska - BiH
28
| Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL - ILUSTRACIJA

Junak utakmice bio je trostruki strijelac Luka Suton (7:44, 22:01, 22:26'), a jedan je gol dodao i Franko Jelovčić (17:49).

U drugom susretu iz ove skupine Rusija je pobijedila Švedsku sa 7-3. Za Rusiju je dva gola zabio Kotljarov (4:59, 12:26), a po jedan Romulo (8:16), Nijazov (8:45), Kudziev (9:24), Asadov (20:44) i Antoškin (28:03), dok su golove za Švedsku zabili Zhubi (0:19, 19:43) i Hiseni (38:26).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odabranicima izbornika Mate Stankovića u četvrtak slijedi okršaj sa Švedskom, a 26. listopada na rasporedu je sraz s Rusijom. Sve tri utakmice Stankovićevih izabranika počinju u 20:00 sati u Sportskoj dvorani Gospino polje.

Mjesto u Elitnom kolu osiguravaju prve dvije pozicije na tablici u svakoj od osam skupina, da bi naposljetku plasman na svjetsku smotru u Litvi izborilo šest najboljih momčadi Starog kontinenta. (fh)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu