Obavijesti

Sport

Komentari 50

Hrvatska i Argentina u borbi za napadača: HNS me prati

Hrvatska i Argentina u borbi za napadača: HNS me prati
1

Nazvali su prijatelja još prije dva-tri tjedna. Rekli su da me pomno prate, i to ne samo reprezentacija nego i jedan klub iz Hrvatske. U SAD-u sam živio samo godinu dana pa se više osjećam Argentincem, kaže Miljević

VIDEO

Tijekom svih ovih godina, mnogi nogometaši iz Južne i Sjeverne Amerike, koji su hrvatskog porijekla, povezivali su se s hrvatskom nogometnom reprezentacijom. Bili su tu Amerikanac Pulišić, Argentinac Cvitanich pa i Gregory Sertić iz Francuske, no nitko od njih nije zaigrao za Hrvatsku. 'Vatrenima' se pružila nova prilika da 'ukradu' još jednog dijamanta koji je hrvatskog porijekla, a riječ je o Matku Miljeviću (18) koji živi u Argentini, a rođen je u SAD-u. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cada día mejor, vamos por mas la gloria es de Dios ❤️🤟🏼😀⚽️

A post shared by Matko Mijael Miljevic (@m.miljevic32) on

Miljević se rodio u Miamiju prije 18 godina, a nakon godinu dana preselio je s obitelji u Argentinu. Matkov djed je iz Banja Luke i njegova velika želja je da unuk zaigra za Hrvatsku. Bio je nekoliko puta pozivan u američku U-16 reprezentaciju, upisao je i dva nastupa za reprezentaciju Argentine U-18 no još nije odlučio za koju će seniorsku momčad nastupati. 

- Nazvali su prijatelja još prije dva-tri tjedna. Rekli su da me pomno prate, i to ne samo reprezentacija nego i jedan klub iz Hrvatske. U SAD-u sam živio samo godinu dana pa se više osjećam Argentincem. Odigrao sam nekoliko utakmica za U-16 momčad SAD-a i U-18 Argentine, no još uvijek nisam donio odluku o državljanstvu jer su me također nazvali iz Hrvatske. Djedu sam obećao razmotriti i tu opciju - rekao je Miljević za Marcu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Todos juntos y todos unidos, vamos por mas la gloria es de Dios ⚽️❤️🤟🏼

A post shared by Matko Mijael Miljevic (@m.miljevic32) on

Njegova velika želja je Hrvatska, ali i sam je nekoliko puta izjavio kako će igrati za onu reprezentaciju koja ga prva pozove. Navodno je već i pokrenuo proces za dobivanje hrvatskog državljanstva. Dakle, u igri su i Argentina, Hrvatska te SAD. Pa tko prvi, njegova mlada.

Matko igra na poziciji ofenzivnog veznog, a trenutačno igra za Argentinos Juniorse za koje je odigrao tri utakmice i zabio jedna gol. Teško je prosuditi u kakvog igrača će se razviti, ali ima veliki potencijal da ispuni ono što se od djetinjstva očekuje od njega. Hrvatska ovakav tip igrača nema i sigurno je da bi nam dobro došao.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet