Obavijesti

Sport

Komentari 1

Hrvatska je dobila europsku prvakinju u tajlandskom boksu

Hrvatska je dobila europsku prvakinju u tajlandskom boksu
3

Presretna sam, zbog ovakvih stvari se trenira. Onaj osjećaj kada ti sudac podigne ruku i označi da si pobjednik, prvak Europe, jednostavno je neponovljiv, rekla je Lucija Bilobrk, europska prvakinja do 75 kg

VIDEO

Hrvatska ima prvakinju Europe u tajlandskom boksu, 19-godišnja Splićanka Lucija Bilobrk u Pragu je u finalu, u kategoriji do 75 kg, deklasirala Slovenku Bojanu Šebenik, viceprvakinju svijeta.

- Bio je to sjajan meč, Luce je briljirala, bila je nevjerojatna. A ima tek 19 godina, ovo joj je prva seniorska godina - kaže trener Marko Žaja.

Lucija je jedva je dolazila do riječi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Presretna sam, zbog ovakvih stvari se trenira. Onaj osjećaj kada ti sudac podigne ruku i označi da si pobjednik, prvak Europe, jednostavno je neponovljiv - rekla je Luce odmah nakon meča.

Brončanim odličjem okitio se Muhamet Deskaj, bio je odličan u kategoriji do 63,5 kilograma, a na prvenstvu Europe još su nastupili junior Mario Cvitković (do 71 kg), te u seniorskoj konkurenciji Filipa Merćep (do 60 kg), Marija Bodač (do 63,5 kg) i Finko Barišić (do 71 kg).

- Svih šest naših boraca (pet ih je iz splitskog kluba Pit Bull, nap.a.) ostavilo je srce u ringu, to je ono što nas raduje - rekao je Žaja.

Iznimno zadovoljan odrađenim poslom hrvatskih boraca u Pragu bio je novi predsjednik saveza Mario Franić.

- Ovo je još samo jedna potvrda da imamo odlične borce, da se zbog njih isplati uložiti rad i trud, osigurati im uvjete za razvoj. Sretan sam što na početku mog mandata Hrvatska ima prvaka Europe - kaže Franić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića