Obavijesti

Sport

Komentari 20

Hrvatska protiv Ukrajine u lipnju igra bez navijača?!

Hrvatska protiv Ukrajine u lipnju igra bez navijača?!
6

Fifa bez milosti: HNS se za “hukanje” Heskeyu izvukao samo s novčanom kaznom, no za bakljadu u Andori vjerojatno neće biti tako blagi

VIDEO

Ciparski sudac Leontios Trattou zaprijetio mu je prekidom utakmice i Slaven Bilić potpuno je izgubio živce. Okrenuo se prema tribini s hrvatskim navijačima na malom stadionu u Andori.
- Pa zašto nam to radite, zar hoćete prekid?! - dalo mu se iščitati s usana, a kamere su na tribini fokusirale navijača koji je samo slegnuo ramenima dok su baklje jedna za drugom padale na travnjak.
Za to vrijeme, skupina navijača tik uz svečanu ložu nije prestajala brutalno vrijeđati predsjednika HNS-a Vlatka Markovića.
- Tipični Balkanci, baš mi se j... zbog njih! - rekao je Marković kao da ga se sve skupa uopće ne tiče. A trebalo bi ga se ticati jer je HNS zbog “hukanja” tamnoputom engleskom napadaču Emileu Heskeyu u ovim kvalifikacijama već platio 30.000 švicarskih franaka. Englezi su zahtijevali strožu kaznu, Rio Ferdinand rekao je da bi Hrvate trebalo kazniti igranjem pred praznim tribinama.
- Ovaj put izvukli smo se s novčanom kaznom, ali u slučaju da se ovo ponovi, bojim se da će kazna biti puno teža - rekao je tada Zorislav Srebrić.
I samo nekoliko mjeseci kasnije malo je falilo da huligani ne pobijede Hrvatsku u Pirinejima. Da je sudac prekinuo utakmicu, izgubili bismo 3-0 i vjerojatno ostali bez nastupa na SP-u 2010.
- Izgleda da se treba dogoditi nešto takvo pa da se neke stvari napokon riješe - kaže ljutiti Bilić. Nakon ovoga u Andori vrlo je izgledno da će Fifa Hrvatskoj, uz obveznu novčanu, uistinu odrezati i kaznu igranja utakmice bez publike.
A iduća domaća utakmica je ključna, odlučujući dvoboj za drugo mjesto u skupini protiv Ukrajine. Za dva mjeseca, 6. lipnja na Maksimiru, “kockasti” bi prvi put u povijesti reprezentacije mogli igrati pred praznim tribinama.

MONACO POSLAO ZRAKOPLOV PO POKRIVAČA
Nikola Pokrivač jedva da se stigao pošteno oznojiti, igrao je u Andori zadnjih 25 minuta ušavši umjesto Ivana Jurića. Ako ništa drugo, Monacov veznjak bit će svjež za klupsku utakmicu idućeg vikenda, a zrakoplov koji su poslali po njega potvrda je da u Kneževini ozbiljno računaju s Varaždincem. Po njega je u Andoru došla limuzina, vozač ga je prebacio do Toulousea, odakle je zrakoplovom otišao u Monte Carlo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe