Obavijesti

Sport

Komentari 44

Hrvatska s B sastavom! Igraju Milić, Rog, Pašalić, Bartolec...

Hrvatska s B sastavom! Igraju Milić, Rog, Pašalić, Bartolec...
1

Imamo na raspolaganju 18 igrača i nadam se da će svi dobiti šansu da odigraju. Ovako bi to trebalo biti sutra: Livaković - Bartolec, Vida, Lovren, Milić - Badelj - Pašalić, Rog - Kramarić, Rebić, Pjaca, najavio je Dalić

VIDEO

Hrvatska je u petak remizirala s Engleskom na Rujevici u sklopu drugog kola Lige nacija. U ponedjeljak ju čeka prijateljski ogled s Jordanom, a prijenos je u 20.45 sati.

- Dobro će nam doći ova utakmica da damo šansu igračima koji su imali manju minutažu, da ih vidimo barem jedno poluvrijeme. A dobro će doći i njima da se pokažu i nametnu za iduće akcije koje su pred nama. Da probamo Milića na lijevom bočnom, da probamo Bartoleca na desnom bočnom - otkrio je izbornik Zlatko Dalić pa dodao:

- Imamo na raspolaganju 18 igrača i nadam se da će svi dobiti šansu da odigraju. Ovako bi to trebalo biti sutra: Livaković - Bartolec, Vida, Lovren, Milić - Badelj - Pašalić, Rog - Kramarić, Rebić, Pjaca. 

- Jedvaj i Mitrović će drugo poluvrijeme biti isprobani na stoperskim pozicijama, Livaja i Santini dobit će šansu u napadu, Bradarić na zadnjem veznom... To je nekakav kadar koji bi sutra trebao iznijeti teret, to je nekakav plan.

Dalić je otkrio da ne zna previše o Jordanu. Ipak, reprezentacija je to koja ne bi trebala parirati našim dečkima pa čak ni kada istrče u B sastavu.

- Znam im dvojicu igrača. Krilo im je brzo kao metak, znam ga iz lige u Emiratima. Oni će se s nama doći nadigravati, mi smo postali veliki motiv i meta svima. Moramo čuvati ugled i status, biti jako oprezni. Ne igramo u punom sastavu, ali ovo je Hrvatska, doprvak svijeta, moramo shvatiti utakmicu ozbiljno. Dugo nismo dobili, i zbog toga treba krenuti s pobjedama. Oni će ovdje doći po pobjedu.

Domagoj Vida na utakmici s Jordanom predvodit će Vatrene kao kapetan.

- Naravno da će dobiti šansu igrači s manje minuta, dobra je to provjera. Veselimo se što su kazne iza nas, nadamo se punom stadionu. Idemo pobijediti to, nadam se da će navijači uživati.

- Kapetanska traka je velika čast, sreća i zadovoljstvo. Dodatni motiv svakako.

Tu se ubacio izbornik Dalić sa šalom.

- Htio je kući, a kad je čuo da je kapetan, vratio se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica