Obavijesti

Sport

Komentari 28

'Hrvatski killer' dobio Poljaka! Izborio borbu za naslov prvaka

'Hrvatski killer' dobio Poljaka! Izborio borbu za naslov prvaka
1

Poljak je puno bolje ušao u meč i pripala mu je prva runda, a onda se budi hrvatski killer, radi preokret i dolazi do velike pobjede i druge protiv Polityla u isto toliko mečeva...

VIDEO

Krenuo je nesigurno i u podređenom položaju, ali je kvaliteta na kraju presudila. Hrvatski borac Antun Račić (29) pobijedio je Poljaka Pawela Polityla podijeljenom sudačkom odlukom i osigurao borbu za titulu u bantam kategoriji u sklopu najjače europske MMA organizacije KSW.

Poljak je na turniru u Gdanjsku puno bolje krenuo u meč, rušio je našeg borca nekoliko puta, a dok on nije uspio ništa napraviti i prva runda je pripala Poliytlu. Nakon što je došlo do pada nervoze Dubrovčanin se napokon probudio i s nekoliko udaraca uzdrmao tvrdog Poljaka. To je dovelo paniku kod njega, pokušao rušenjem vratiti dominaciju na svoju stranu, no bio je nemoćan, Račić ga je lako čitao.đ

Posljednja runda bila je ta koja će odlučiti pobjednika, a to su znali i njih dvojica. Krenulo je dosta pasivno, prve dvije minute nije bilo nekih pokušaja, a onda je Poljak srušio Račića i dobio blagu prednost. Činilo se da će to presuditi i da će Politylo pobijediti, ali onda preokret. Račić je pola minute prije kraja ošamutio Poljaka s nekoliko udaraca u lice i osigurao pobjedu. 

Bila je to teška borba gdje su sitnice odlučivale, a hrvatski killer je to savršeno iskoristio i osigurao si borbu za titulu. 

Dva suca su presudila u njegovu korist 29-28, dok je treći sudac smatrao da je Poljak bio bolji i u trećoj rundi te je njemu dao prednost od 29-28.

Njih dvojica borila su se i u Račićevom debiju za promociju KSW prije nekoliko mjeseci, a i tada je Antun slavio, ali tada jednoglasnom odlukom sudaca...

- Cilj je pobijediti Pawela i, kako su mi rekli iz KSW-a, ako pobijedim borim se za titulu KSW-a - rekao nam je Antun u intervjuu prije dva dana, a to je i napravio. No, ako pobijedi u meču za naslov bantam kategorije, postat će KSW-ov prvak do 61,5 kilograma jer ta kategorija donedavno nije nije ni postojala.

- Tako je. Vidi, kategorija u bantamu se u KSW-u otvorila baš zbog Anzora koji je meni otkazao u Dublinu. On je stvarno ogroman borac i ne može skidati kile na 61. Jednom je skinuo i nije bio prepoznatljiv tako da je odustao od te kategorije - rekao je Račić.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica