Obavijesti

Sport

Komentari 15

Hrvatski NBA derbi: Bolja smo momčad, ali to nismo pokazali

Hrvatski NBA derbi: Bolja smo momčad, ali to nismo pokazali
1

Iako je Šarić odigrao bolju utakmicu od Bogdanovića, Babo je imao više razloga za slavlje jer je njegova Indiana pobijedila Philadelphiju. Sudarili su se sinoć i Ante Žižić i Dragan Bender

VIDEO

U dvorani Philadelphia 76ersa noćas su se sastali Dario Šarić i Bojan Bogdanović sa svojom Indianom. Bila je to utakmica dvije momčadi koje bi se mogle sudariti jedna protiv druge u prvom krugu doigravanja Istočne konferencije.

Indiana je pobijedila 101-98, no kada se gleda sudar dva hrvatska igrača Šiši je nadmoćno odnio pobjedu nad Babom. Dario je za 32 minute na parketu zabio 18 koševa uz ne baš blistavi šut iz igre 4/11 (za tricu 2/6) te slobodna bacanja 8/10. Dodao je tome tri skoka i tri asistencije. S druge strane Bojan je imao grozan šut iz igre 1/11 (0/5 za tricu) te je utakmicu završio sa samo dva postignuta koša, a imao je pet skokova i tri asistencije.

- Mislim da možemo igrati s njima, imamo bolju momčad od Indiane, no ponekad to ništa ne znači. Nadam se da ćemo to pokazati u pravom trenutku - rekao je Dario Šarić nakon utakmice.

Pacerse su do pobjede vukli Myles Turner s 25 koševa, Young s 19 koševa i 10 skokova, Joseph s 13 koševa... Kod Sixersa opet odličan Joel Embiid s 29 koševa i 12 skokova, ali i Ben Simmons s novim triple-doubleom (10 koševa, 13 skokova, 10 asistencija). Indiana nakon ove pobjede drži treće mjesto Istoka, Philadelphia je šesta.

Ni Mario Hezonja nije imao sjajnu šutersku večer. U porazu Orlanda od Spursa 108-72 Hezonja je zabio četiri koša te imao šest skokova i tri asistencije uz šut iz igre 2/7. U lošoj utakmici Magica jedina dva dvocifrena igrača bili su Vučević i Jonathon Simmons, obojica su dali po 10 koševa. Za razliku od njih, kod Spursa je čak šest košarkaša bilo dvocifreno, najviše Aldridge - 24.

Osim onaj u Philadelphiji, gledali smo hrvatski sudar i u Phoenixu. Tamo je Dragan Bender dočekao Antu Žižića i njegove Cavalierse. LeBronova momčad pobijedila je 129-107, a Žižić je za 14 minuta na parketu zabio sjajnih 11 koševa uz stopostotan učinak iz igre (5/5) te imao četiri skoka i jednu asistenciju. S druge strane Bender je za 23 minute na parketu zabio sedam uz šut 2/9. Imao je i pet skokova i tri asistencije.

 

Svoje minute noćas je dobio i Ivica Zubac. Lakersi su pobijedili Nuggetse 112-103, a Zubac je za četiri minute na parketu uputio jedan šut, no ostao je na nuli. Do pobjede je Lakerse odveo dvojac Kyle Kuzma - Julius Randle koji je imao identičan učinak. obojica su zabili po 26 koševa, imali 13 skokova i dvije asistencije.

Ostali rezultati

  • Wizards - Timberwolves 111-116
  • Hawks - Thunder 107-119
  • Nets - Raptors 102-116
  • Knicks - Mavericks 97-110
  • Bulls - Clippers 106-112
  • Pelicans - Hornets 119-115
  • Jazz - Pistons 110-79
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi