Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvatskoj visi status nositelja, navijamo za Portugal i Oranje

None Foto: DAVID KLEIN 6

Hrvatska će svoj put na Europsko prvenstvo tražiti preko kvalifikacija u kojima bi mogla ostati bez statusa nositelja. Vatreni su izgubili od Engleske i više ne ovise samo o sebi

Pobijedi li Njemačka kod kuće Nizozemsku i Poljska u gostima Portugal, Hrvatska će izgubiti status nositelja u nadolazećim kvalifikacijama za EP.

Ne zvuči baš toliko nemoguće jer se Hrvatska trenutno nalazi na desetom mjestu reprezentacija u elitnoj skupini Lige nacija. Iza 'vatrenih' su samo Njemačka koja je svakako ispala iz Grupe A, ali kod kuće igra protiv Nizozemske i Island. Oranje love Francusku na prvom mjestu Grupe 1 te im motivacije neće nedostajati.

U drugom susretu navijamo za Portugal koji je sigurno prvi, a Poljska sigurno zadnja, ali još igraju međusobno u Portugalu. U ovoj utakmici Poljska ne smije pobijediti jer bi tako došli ispred Hrvatske.

Utakmica između Njemačke i Nizozemske igra se 19. studenog u 20.45, a ona između Portugala i Poljske igra se dan kasnije u 20.45.

 

Komentari (31)
  • Naravno da ćemo ostati nositelji !

    18. 11. 2018,   18:45
  • Navijam samo za nase Vatrene, nitko drugi me ne interesira... I kad pobjedjuju i kad gube ostajem vjerna nasima..najmanje me interesira da li cemo biti nositelj -il ne, sto ne znaci da su losiji od drugih ako nisu nositelj..

    18. 11. 2018,   19:01
  • Oranje moj Bože, sa čim Tomom Vinkovićem ili Fergusonom

    18. 11. 2018,   18:58