Obavijesti

Sport

Komentari 68

Hrvoje Vejić: Budite frajeri i priznajte da ste zaj**ali stvar

Hrvoje Vejić: Budite frajeri i priznajte da ste zaj**ali stvar
1

Bivši hajdukovac Hrvoje Vejić objavio je poruku u Facebook grupi 'Doli udruga Naš Hajduk', a u njemu je ustvrdio kako uprave kluba nisu krive za stanje u kojem se nalazi klub, nego je sve krivica Našeg Hajduka

VIDEO

Nadzorni odbor Hajduka je u subotu dobio sedam novih članova, izabrani su ljudi koji bi trebali raskrčiti put prema Hajdukovom izlasku iz krize.

Međutim, bivši igrač Hajduka Hrvoje Vejić smatra da ni izabrani Perasović, Alajbeg, Martinić, Krolo, Popović, Mustapić i Laušić neće promijeniti apsolutno ništa i da je udruga Naš Hajduk glavni krivac za krizu na Poljudu.

Pokretanje videa...

02:01

Njegov status iz Facebook grupe 'Doli udruga Naš Hajduk' prenosimo u cijelosti:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Evo prijatelji me pitaju šta ja mislim o svemu, i je li se bojim napisati, a pošto se ja nikad nisam bojao reći šta mislim, pa kome se svidilo i ne svidilo, neću ni sad, pa evo...

Za početak, neću sudjelovati u nikakvom vrijeđanju, bilo nacionalno, religijski, politički itd., i nadam se da nitko neće vrijeđati mene zato što se sa mnom ne slaže, a ako hoće, nema veze, sve sam to prošao i preživio, tako da nije problem. Pa da krenemo, mislim da je ovo jedan od najgorih trenutaka u povijesti našeg kluba, ne zbog trenutnih rezultata, nego zbog podjela navijača na ove i one, što se nikad u slavnoj povijesti nije dogodilo, i to me čini zaista tužnim.

Da naglasim, ne zanima me ni trenerski, ni funkcionerski, ni bilo kakav drugi posao u klubu, svi koji rade i doprinose klubu imaju moju podršku. Ajmo sad o onom što ne valja... Čitam stalno da su do ovog stanja dovele bivše uprave. Nije istina. Za ovo stanje nije kriv ni Vidošević, ni Kirigin, ni Štimac, ni Grgić, za ovo stanje je kriv onaj ko vodi glavnu riječ već nekoliko godina, a to je udruga, i to mi ne predstavlja problem, problem je što su njima svi drugi krivi osim njih.

Dalje, predstavljaju se kao korektiv, sljedbenik demokracije, možda to mogu prodati nekom drugom, ali meni ne, jer znam da sudjeluju u svim bitnim odlukama kluba, tako da tu priču da oni ne vode klub mogu objesit mačku o rep. Dragi prijatelji iz NH, budite frajeri i recite - zaj**ali smo stvar. U čemu je razlika između bivših i sadašnjih uprava? U ničemu, i prije i sada klub su vodili i vode nesposobni ljudi, čast izuzecima.

Što se tiče članarina, Udruga kaže: učlani se, biraj i budi biran. Ne. Ne želim. Šta je s nama koji ne želimo birati i biti birani, želim samo biti član kluba, a to mi ne daju. Učlanio sam sebe, ženu i dva sina u DPH Ploče prije par godina, dok nisam shvatio da sam član udruge, a ne kluba. Neću. Ako je Hajduk simbol demokracije, dozvolite ljudima da izaberu žele li biti članovi udruge ili kluba. U tom slučaju nek udruga ima i 200 tisuća članova, zašto ne? Ukoliko su toliko uvjereni u svoj rad i djelovanje, zašto ne bi dopustili direktno članstvo?

Nije mi jasno da je predsjednik Brbić uopće mogao potpisati ugovor u kojem predaje članstvo udruzi. Recimo da Brbić ima apartmane u Makarskoj, i ja mu predložim da prihod od apartmana ja pišem kao svoj prihod, a ja ću mu to uplatiti kao pozajmicu, i kad iznos naraste, ja ću preuzeti apartmane na sebe. Bi li to Brbić potpisao? Ne vjerujem.

Ali, eto, izabrali smo novih sedam fikusa, i idemo dalje, a počinje utakmica, pa idem gledat, jer volim ajduka, i nadam se da će bit bolje... al ovako neće.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida