Obavijesti

Sport

Komentari 2

Htio oteti ženu, ušao za njom u karate klub. Izašao na nosilima

Htio oteti ženu, ušao za njom u karate klub. Izašao na nosilima
1

Bio je agresivan, pokušao je doći do žene koja je prije njega uletjela na naš trening. Izbacio sam ga iz dvorane, ali opet me napao. Morao sam to riješiti na odgovarajući način, rekao je karate instruktor

VIDEO

Pomozite mi, želi me oteti!, vikala je prestravljena žena koja je ušla u karate klub u američkom gradu Charlotteu u Sjevernoj Karolini.

Muškarac koji ju je naganjao ulicom ušao je za njom u karate klub. U to vrijeme trening je vodio sensei i karate majstor Randall Ephraim. 

- Kako vam mogu pomoći - pokušao je mirno riješiti situaciju Randall, koji je pred nasilnika stao u kimonu, s crnim pojasem oko struka.

No nije to obeshrabrilo nasilnika, koji je bio agresivan i pokušao je doći do drugog dijela dvorane gdje je bila žena koju je natjeravao.

Lekcija za cijeli život

- U prvi tren smo pomislili da se čovjek raspituje za satove karatea. Pitao sam ga kako mu mogu pomoći, odgovorio mi je da je došao po ženu koja je netom prije ušla u karate studio. Pokušao je doći do nje, naguravao je sve, bio je baš jako agresivan i neugodan. Imao je sigurno oko 90 kilograma, bio je snažan - ispričao je Randall.

Karate je borilačka vještina koja se koristi za samoobranu. Nasilnik je to naučio na teži način. Ušao je na dvije noge, ali nije tako izašao.

- Ne poznajem tog čovjeka, želi me oteti, pomozite mi, molim vas! - ponovila je žena. I od tog trenutka prestao je razgovor između Randalla Ephraima i nasilnika i počela je lekcija koju će nasilnik zapamtiti za cijeli život.

- Morao sam se braniti jer nije htio odustati. Izbacio sam ga iz dvorane, ali ponovno me pokušao napasti. Riješio sam to na odgovarajući način. Bio je jako snažan, mislim da je bio pod utjecajem neke droge - rekao je karate instruktor. 

Podeblji dosje

Ispostavilo se da je otmičar August Williams, stari poznanik policije, koji ima dosje zbog droge i napada.

Policija je brzo došla pred karate studio, ali zatekla je nasilnika u teškom stanju, s modricama i podljevima po cijelom tijelu. Nije mogao ni stajati.

Hitna ga je prevezla u bolnicu, a onda će pred suca.

Pokretanje videa...

01:00


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac