Obavijesti

Sport

Komentari 22

'Htio sam ostati u Arsenalu, ali kad prođe vlak Barca uskačeš'

'Htio sam ostati u Arsenalu, ali kad prođe vlak Barca uskačeš'
1

Nakon što su se engleski mediji raspisali oko odlaska Alexa Songa iz Arsenala zbog lošeg karaktera i odnosa prema klubu i treneru progovorio je konačno i igrač

VIDEO

Alexa Songa svi su smatrali dobrim poslom za Barcelonu, koja ga je prema njegovim kvalitetama još malo i platila, samo 19 milijuna eura. Činilo se kako su u tom poslu 'topnici' na čelu s Wengerom izvukli deblji kraj, a onda su se oglasili otočki mediji. 

Raspisali su se kako je Song neodgovoran, nemaran, kako se nimalo ne zalaže i stalno kasni na treninge te kako neprestano negoduje zbog nečeg. Prema toj se priči Arsenal vrlo spretno riješio 'prima donne' u svlačionici i problematičnog igrača s kojim se Arsene Wenger očito više nije htio boriti.

Sada je o svemu progovorio i sam igrač.

- Bio sam spreman obvezati se Arsenalu. Sve što sam želio bili su razgovori oko novog ugovora, ali svaki put kada smo trebali sjesti, klub je to odgodio. Prevaren sam. Želio sam novi petogodišnji ugovor u Arsenalu. Na kraju sam ga dobio - u Barceloni – prenio je njegove riječi The Sun Songove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam uopće spominjao novac i želio sam samo sjesti i razgovarati u novom ugovoru. Želio sam obvezati karijeru klubu kojeg volim. Tada se iz vedra neba pojavila Barcelona. Želio me najveći klub na svijetu i željeli su mi dati petogodišnji ugovor. Nudili su mi ono što sam tražio od Arsenala osam mjeseci - otkrio je pozadinu cijele priče.

Baš zato što tvrdi kako je uvijek bio predan Arsenalu igrača posebno bole napisi britanskih medija. Čitati neistinite napise o sebi, kaže igrač, povrijedilo ga je.

- Zaista me to uzrujalo. Te optužbe su bolne i klevete su za moj karakter. Imam ogromno poštovanje prema Arseneu Wengeru. Volio sam ga kao oca i on je fantastičan trener. Nikad nije bilo problema među nama i zaista me uzrujava da netko iz kluba pokušava to iscenirati - ima samo riječi hvale za Wengera.

- Ostao bih u Arsenalu, ali kada Barcelonin vlak dođe po vas to je prilika koja se događa jednom u životu i morate ju iskoristiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu