Obavijesti

Sport

Komentari 48

Hummels namjerava dovesti u Posedarje desetak suigrača

Hummels namjerava dovesti u Posedarje desetak suigrača
2

Branič Mats Hummels, koji ima tri vile u Posedarju, oduševljen je hrvatskom kuhinjom, posebno pekom. Na proslavu naslova svjetskog prvaka dovodi suigrače...

VIDEO

Osim Neuera, naslov svjetskog prvaka na hrvatskoj obali proslavit će i Mats Hummels (25). Navodno će sa sobom u Posedarje, mjesto nadomak Zadra, dovesti desetak suigrača s SP-a. Mjesta ima, sagradio je čak tri luksuzne vile.

Sebi je ostavio najveću, s oko 600 kvadrata i bazenom. Kuća je objedinila mediteransku i suvremenu arhitekturu. Oduševljen viđenim, "naručio" ih je još za prijatelje iz Bayerna i Borussije, no njihova su imena zasad tajna. Hummels je, navodno, već unajmio jako osiguranje kako on i suigrači ne bi imali nepozvane goste.

Neki igrači su toliko oduševljeni Hrvatskom i našom kuhinjom da su si naručili roštilj i peku kako bi to mogli i sami pripremati u domovini.

Čvrsta je veza Hrvata i Bayerna. I veliki Franz Beckenbauer rekao je da je stvaranje moćnog kluba iz Münchena počelo s trenerom Brankom Zebecom, koji je Bayernu donio Kup i naslov njemačkog prvaka 1969. godine. Uzajamno poštovanje ostalo je do danas.

Jedan od posebnih gostiju u Posedarju mogao bi biti Bastian Schweinsteiger (29). Jedan od najboljih svjetskih veznjaka priznao je kako od brojnih Hrvatica ne može igrati.

- To su najljepše žene na svijetu. Nije ni čudno da smo izgubili na Euru 2008. Gdje god sam se okrenuo, na stadionu sam vidio lijepe hrvatske navijačice. Mislim da su one čak i veći nogometni fanatici od Nijemaca - rekao je Schweinsteiger, koji je "usput" naučio i poneku hrvatsku psovku.

Za zemljište je sjajni njemački branič platio tri milijuna eura

Mats Hummels je zemljište od 1726 četvornih metara kupio prošle godine, a platio ga je tri milijuna eura. Vile su smještene tik uz more. Branič dortmundske Borussije oduševljen je hrvatskom obalom, a nakon što se “skrasio” u Posedarju, pozvao je nekoliko suigrača da mu se pridruže nadomak Zadra.

Čekaju ih: Njemačke reprezentativce dočekat će s pršutom i dagnjama...

Nakon što je ispala Hrvatska, u Posedarju su domaćini s njemačkim turistima navijali za Nijemce. Fešte su bile nakon svake pobjede “elfa”, a poslije finala domaći su pozvali Hummelsa i suigrače da dođu proslaviti pobjedu uz pršut i dagnje.

Joachim Löw je kao trener prvo doveo Hrvata

Kad je u ljeto 1996. postao prvi trener Stuttgarta, prvo što je aktualni njemački izbornik napravio bilo je dovođenje Zvonimira Solde. Bio mu je to prvi “pravi” trenerski posao, nakon što je godinama bio pomoćnik, pa je Soldo i prvi igrač kojeg je doveo. Löw je otišao nakon dvije sezone, a Soldo je među "švabama" ostao punih deset godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica