Obavijesti

Sport

Komentari 30

I Cro Cop slavi: Darko Stošić isprebijao protivnika u debiju!

I Cro Cop slavi: Darko Stošić isprebijao protivnika u debiju!
4

Cro Copov učenik Darko Stošić odradio je sjajan debi za najjaču svjetsku borilačku promociju UFC. Stošić je brutalno isprebijao Jeremyja Kimballa i najavio svoju prisutnost ostatku poluteške kategorije

VIDEO

Hladan kao špricer, bez srljanja, smireno i koncentrirano. Kao da je Mirko Filipović ugradio dio sebe u Darka Stošića (13-1, UFC 1-0), takav se činio srpski MMA borac na svojem debiju za UFC. Stošić je brutalno nokautirao Jeremyja Kimballa u prvoj rundi na UFC Hamburg.

POGLEDAJTE VIDEO: Stošić brutalno nokautirao Kimballa

Pribojavali smo se kako će Stošić izgledati na najvećoj MMA sceni. Nije bilo niti trunke sumnje u njegove sposobnosti kao borca jer je više puta pokazao o kakvom sportašu i talentu se radi.

Tko ga je gledao barem jednom u FFC-u zna o kakvom terminatoru je riječ. A kada se na sve dodaju njegov spartanski duh, iznimna predanost i volja dobije se sjajna pobjeda u debiju. Pribojavanje se više odnosilo na pritisak i tremu kakvu nosi debi na najvećoj sceni.

Gotovo sigurno je njegov prvi nastup u UFC-u iz svojeg doma na Borčecu pratio i Mirko Filipović, u čijoj dvorani Cro Cop Gym se Stošić pripremao posljednjih tjedana. Stipe Drviš izašao je u hamburšku dvoranu zajedno sa svojim štićenikom dok je uz njega bio i Ivan Dijaković, vlasnik najbolje MMA dvorane UFD Gym u Njemačkoj, u Dusseldorfu.

Stošić je krenuo hladno i bez srljanja. Usko je zatvorio gard i čekao grešku protivnika. Kimball je bio aktivniji, bolje je radio sve do trenutka kada je krenuo na rušenje. Podsjetimo, Stošić je sjajan džudaš i ne biste se previše htjeli zadržavati s njim u parteru. No, bivši prvak FFC-a u poluteškoj kategoriji mislio je da se može nositi sa Stošićevom ground igrom. Bila je to pogrešna odluka.

Stošić je sjajno obranio pokušaj rušenja, još bolje okrenuo Kimballa i završio u dominantnoj poziciji. Njegovi laktovi u ground and poundu opako su naštetili Kimballu, koji se sklupčao u parteru i čekao prekid suca.

Stošić slavi uspješan debi u poluteškoj kategoriji UFC-a, ovaj dečko došao je napraviti velike stvari.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener