Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'I cure me drugačije gledaju, ali za njih sad nemam vremena'

None Foto: Jurica Galoić/Pixsell 3

Udarci iz daleka, kao ovaj protiv Zadra, su mi specijalnost. Moglo bi mi nešto slično ući i Portu, ako me trener bude stavio u igru, da napokon zabijemo gol, kaže Alen

Živim ono o čemu sam kao klinac sanjao. Igram za prvu momčad Dinama, zabio sam gol u Maksimiru i igramo u Ligi prvaka, sramežljivo je govorio Alen Halilović (16).

U subotu je Zadru zabio prekrasan gol, s ruba šesnaesterca u suprotne rašlje.

- Udarac je bio dobar, ali velike zasluge idu Kovačiću koji mi je dao odličnu loptu i bio je igrač utakmice. Kad dobijem takvu loptu, onda to uglavnom završava golom.

Nada se “takvoj poziciji” i protiv Porta u srijedu.

- Ne znam ni hoću li igrati. Pa i za Zadar sam tek u subotu malo prije utakmice saznao da igram. Naravno da bih volio igrati, volio bih i istu situaciju za gol kao protiv Zadra. Takvi udarci su mi specijalnost, moglo bi to ući i Portu - rekao je Alen i dodao:

- Vratili smo Zadru za poraz u Kupu, ali i pokazali da znamo igrati. Moramo takvu igru ponoviti protiv Porta pa se možda možemo nečemu nadati.

U nekoliko mjeseci život mu se potpuno okrenuo.

- Je, jako. Vidim razliku, pa i ljudi su me počeli prepoznavati i zaustavljati na cesti. Zasad je dobro, trudim se i nekako se uspijevam nositi sa svime. I cure me drugačije gledaju, ali za njih sad nemam vremena. Samo škola i treninzi, možda i bolje da sad nemam djevojku.

Najviše se druži s Alispahićem i Beqirajem.

- S njima sam se našao, a puno ‘slušam’ Šimunića. On mi daje mnogo savjeta, a napravio je veliku karijeru.

Komentari (59)
  • U nedjelju, vijest dana izjava Hajdukovog trenera Miše Krstičevića: "Vuković nam se ozlijedio i to nam je bio problem. Šta očekujete od diteta da ga zamijeni?". Pod ovim "dite" mislio je na Tomislava Kiša (18). Isti dan, nešto ranije i 300-njak km sjevernije odrasli muškarac Alen Halilović (16) zabija eurogol Zadru. Prvi gol također zabija veteran, čovjek pred zalaskom karijere Mateo Kovačić (18). Dinamova dica - budućnost. Hajdukova dica - vječni talenti... Bolna činjenica

    19. 11. 2012,   09:13
  • Mame sponzoruše od 35 godina odgojile male sponzorušice koje imaju 15 godina i sad ove druge proganjaju mlado meso...tj. budući živi bankomat...

    19. 11. 2012,   09:49
  • Cure (sponze) već nanjusile budućeg bogataša.

    19. 11. 2012,   09:41