Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

I Hajduk našao mušteriju, Zagreb - Zadar 7-2

None Foto: Marko Jurinec

Nakon dugo vremena Splićani su u prvom dijelu utakmice u Varaždinu protiv Varteksa odigrali sukladno ponosnom imenu - hajdučki

Idemo po sva tri boda, samouvjereno su poručili iz Varteksa, ali ta velika priča uoči utakmice od prvog trenutka pretvorila se u “muk”. Samo 40-ak sekundi trebalo je Varaždinicima da prime prvi gol, no sudac Marić poništio ga je zbog zaleđa. No taj trenutak jedino je dobro što im se dogodilo u prvom poluvremenu. Nakon 20 minuta već su gubili 2-0, a točno 38 minuta trebalo im je da prvi put puknu na Hajdukov gol. I taman kad su se sabrali, primili su treći gol. Ni poluvrijeme još nije bilo gotovo, a momčad koja se cijelu sezonu muči sa svim živima napokon je našla mušteriju.
No u drugih 45 minuta hajdukovci su ponovno izgledali kao i veći dio prvenstva pa da je Varteks bio samo malo koncentriraniji, mogao je do boda. Ovako je trener “bilih” Robert Jarni uspio “kupiti” barem malo mira. (ng)

LOVREK: MOGUĆE JE DA ZAIGRAM ZA DINAMO
Kruno - ostani, orilo se Kranjčevićevom nakon što je Lovrek zabio svoj treći, a Zagrebov sedmi gol na utakmici. No šanse da najbolji strijelac lige i proljeće dočeka u Kranjčevićevoj su jednake nuli.
- Imam nekoliko konkretnih ponuda na stolu i gotovo sigurno odlazim - rekao je najbolji igrač utakmice.
- Ćiro, daj ti novce za Krunu kad već neće Medić - vikali su navijači nakon što je sudac označio kraj utakmice sa Zadrom.
- Žao mi je otići iz Zagreba, ali moram misliti i na sebe - rekao je Lovrek.
U redu kupaca, negdje na njegovu početku, stoji i Dinamo.
- Sve je moguće - kroz smijeh je rekao Kruno i nastavio:
- Ne mogu još ništa reći, ali moguće je da odem u Dinamo.
Zadrani su u Kranjčevićevu doputovali bez najboljeg strijelca Želimira Terkeša, koji se u subotu oženio. “Žureći se” na svadbu, gosti su izgledali nezainteresirano i izgubili 7-2. (dm)

'PETARDA' OSIJEKA, RIJEKA BOLJA OD ŠIBENIKA
Slično kao Zagreb u Kranjčevićevoj protiv Zadra i nogometaši Osijeka uvjerljivo su doma slavili u 19. kolu. Momčad Ilije Lončarevića u slavonskom derbiju potpuno je nadigrala Cibaliju sa 5-0. Po dva gola za Osječane zabili su Nikšić i Jukić, a jednom je precizan bio Hrnčević. Utješni gol za goste zabio je Husić.
Rijeka je na Kantridi svladala Šibenik 2-0 golovima Đalovića i Štroka.

REZULTATI 19. KOLA: Međimurje - Inter 2-3, Zagreb - Zadar 7-2, Varteks - Hajduk 1-3, Osijek - Cibalia 5-1, Rijeka - Šibenik 2-0, Slaven Belupo - Dinamo 5-2

LJESTVICA: 1. Dinamo 49, 2. Rijeka 37, 3. Slaven Belupo 33, 4. Hajduk 33, 5. Osiek 25, 6. Zadar 35, 7. Cibalia 23, 8. Zagreb 22, 9. Inter 21, 10. Šibenik 20, 11. Varteks 18, 12. Međimurje 11

Komentari (1)
  • U KOPRIVNICI JE NEVJEROJATNA VRUĆINA KAŽU DA JE SAD 51oC A DA BI MOGLO BITI JOŠ .

    8. 12. 2007,   21:29