Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

I 'lički medvjedi' napadaju Olimpiju u Domu sportova!

None Foto: Marko Prpic / VL

Medveščak će u rasprodanom Domu sportova, uz Letanga i Foxa, predvoditi Mike i Joel Prpich te John Hečimović. 'Medvjedi' ličkoga porijekla...

To su naši stari rivali, svi Zagrepčani pamte dvoboje sd Olimpijom isto kao i s Jesenicama. Odlična su, atraktivna momčad. Jači su od Jesenica, ali idemo ih pobijediti, rekao je predsjednik Medveščaka, Damir Gojanović, uoči velikog dvoboja protiv Olimpije u 3. kolu EBEL lige.
Dom sportova rasprodan je već danima, karata nema ''ni za lijek''.
- Ma, znao sam ja da u Zagrebu postoji hokejaška publika, koja čeka nešto veliko. Pazite, mi smo i u najgorim danima, bez ikakvog marketinga, u Ledenoj dvorani protiv Jesenica uvijek imali po tri, četiri tisuće gledatelja. Zagreb je uvijek bio hokejaški grad, a ovo danas je nešto nevjerojatno - kaže Gojanović.
Olimpija se pojačala dvojicom fantastičnih igrača. U Zagreb zaista dolazi atraktivna momčad.
- Da, imaju tog Franka Banhama. Prošle sezone bio je najbolji strijelac prvog dijela sezone, a doveli su i Stevea Kelleyja, koji je prošle godine igrao NHL! Ali, neće im biti lako. Mi u napadu imamo prave, ličke medvjede! To su Joel i Mike Prpich te John Hečimović, koji je medvjed u punom smislu riječi. U karijeri ima preko 50 uspješnih hokejaških tučnjava, Corey također. To su pravi fajteri, a publika to cijeni. Oni znaju da se u Zagrebu cijeni borbenost, pa čak i kada izgubiš utakmicu. Vjerujte, Medveščak će uvijek imati ovoliko gledatelja jer je to hokejaška publika, koja ne dolazi samo zbog rezultata - rekao je predsjednik kluba.
Velika stvar za "medvjede" je povratak Mikea Prpicha, koji je bio u Londonu na rođenju djeteta. U Linzu se ozljedio Mato Mlađenović i večeras neće igrati. Na blagajnama na ulazu u Dom sportova bit će pušteno posljednjih 300 ulaznica. Prodaja će krenuti u 17.30 sati, a utakmica protiv Olimpije počinje u 19.15.

Komentari (3)
  • jedva cemak bar cu vidit pravu musku tucnjavu za razliku od drugih sportova

    18. 9. 2009,   09:49
  • Dobro je da mnogi neznaju za hokey, jer bi svi navalili u Dom sportova! Jer, ovdje se može uživati, a ne plakati kao na maksimirskom stadionu, ha-ha-ha!

    18. 9. 2009,   10:51
  • Ajmo medvidi cila Hrvatska je uz vas!! Pozdrav iz Splita!!!

    18. 9. 2009,   12:14