Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

I Miki je feštao s Hrgovićima, pohvalio se fotkama sa svadbe

None Foto: Instagram/Milan Bandić 15

Filip i Marinela su se nakon šest godina veze vjenčali u subotu u Sesvetama. Među uzvanicima je bio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je Hrgi pomogao otvoriti svoju dvoranu u Novom Jelkovcu

Filip Hrgović (26) u subotu je oženio dugogodišnju djevojku Marinelu, a fotografijama sa slavlja pohvalio se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić (63). I on je bio među uzvanicima koji su sa novopečenim bračnim parom feštali u subotu na ekskluzivnom imanju Luna u Kupinečkom Kraljevcu. Tamo su se mladenci i gosti uputili nakon vjenčanja u župi Svih svetih u Sesvetama.

POGLEDAJTE VIDEO:

I Marinela jako dobro poznaje gradonačelnika Bandića jer je u rujnu u palači Dverce bila pratnja Filipu na prijemu na kojem je gradonačelnik Zagreba ugostio sportaše koji su u 2018. godini postigli izvanredne rezultate. Hrgović je, ovoga puta sam, kod Bandića bio i tri dana prije vjenčanja. Prijem je organiziran u Gradskoj upravi, a Hrgović je tom prilikom gradonačelniku darovao svoje boksačke rukavice.

Dvojac je surađivao i kod otvaranja Filipove boksačke dvorane u Novom Jelkovcu u kojoj svakodnevno trenira.

- Gradonačelnik Bandić prepoznao kao investiciju. Filipova dvorana, kolokvijalno tako nazivam gradski prostor koji je bio prazan i neiskorišten, nije bačen novac - rekao nam je prije nekoliko mjeseci Filipov otac, Petar Hrgović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Čestitke @filip_hrgovic 🎉

A post shared by Milan Bandić (@milanbandic) on

Marinela i Filip su prije braka u vezi bili šest godina, a zaručili su se lani. Iz istog su kvarta pa se poznaju čitav život, zbližila ih je i ljubav prema sportu jer Filipova supruga trenira odbojku u Dubravi. Iako se dugo nije pojavljivala na javnim događajima, u posljednjih godinu dana smo je mogli sve češće vidjeti kako bodri svog Filipa i uživo za vrijeme mečeva.

- Nema bez obitelji ništa, meni je to smisao života. Imati dječicu, oženiti se. Tako da se radujem tome. Ruku na srce, nije u šoldima sve. Prije same borbe nekoliko tjedana uvijek sam sam. Ako bude sa mnom, morat će se vratiti nekoliko tjedana prije borbe. Ali normalan je zajednički život poslije svadbe, tako da će ona biti gdje god sam i ja - rekao nam je nedavno Filip. 

Foto: Instagram/Milan Bandić

FEŠTA DO JUTRA Bivša Feminemka na vjenčanju Hrgovića zapjevala Thompsona
Komentari (44)
  • zašto ovaj čovjek nije u zatvoru ?

    3. 6. 2019,   10:42
  • Ne znam koji je političar gori: Bandić, Plenković, Bernardić, Pernar, Flego, Miletić, Petrov, Grmoja, Jandroković, Beljak, Kosor, Pejčinović Burić, Krstičević, Hajdaš Dončić, Božinović, Kujunđić, Glavaš, Žalac, Taritaš ili Markić?

    3. 6. 2019,   10:59
  • Ocekujemo uskoro inteligenciju hrgovica u stranci bm365 kao saborskog zastupnika

    3. 6. 2019,   11:00