Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

I psiholog za napad na titulu: S 'medvjedima' će raditi 10 dana

None Foto: Sanjin Strukić/Pixsell 3

Joe ima odlične referencije, radio je u NHL-u. Ozbiljnije svjetske sportske momčadi imaju psihologa. Shvaćamo važnost psihologije u sportu, istaknuo je Gojanović

Baš ništa u doigravanju ne želimo prepustiti slučaju i zato smo angažirali psihologa. On nam može pomoći, kaže Damir Gojanović, predsjednik Medveščaka.

Joe Sheridan došao je u Zagreb na nagovor prijatelja Martyja Raymonda, trenera “medvjeda”.

- Sheridan ima odlične referencije, radio je u NHL-u, u momčadi Tampe Bay. Sve ozbiljnije svjetske sportske momčadi imaju psihologa i mi to kopiramo. Shvaćamo važnost psihologije u sportu - istaknuo je Gojanović.

Sheridan će s hokejašima Medveščaka raditi desetak dana.

- Dok sam igrao u SAD-u i Kanadi, u momčadi sam imao psihologa. S njim se ne razgovara samo o hokeju nego i o privatnim problemima. Zato je njegova uloga jako važna - kaže Greg Day.

Predsjednik Gojanović također ima plan igračima iduće godine popraviti prehrambene navike. Dečki obožavaju brzu hranu, no od ljeta će dobiti nutricionista.

Mnogo odlikovanja za vojnog pilota iz Vijetnama

Osim što je diplomirao psihologiju i ekonomiju na sveučilištu Niagara, Joe Sheridan je heroj Vijetnamskog rata. Kao pilot helikoptera Sheridan je odradio više od 500 borbenih misija u vojsci SAD-a te je dobio mnogo vojnih odlikovanja.

Komentari (9)
  • Ma što će vama psiholog? Psiholog treba KAC-u, nije normalno da netko izgubi svih osam utakmica od iste momčadi u jednoj sezoni, da ta momčad ima dva i pol puta manji budžet. Psiholog treba i Olimpiji, s trećim vratarom na golu propisno će se sramotiti protiv Mađara...Za novce koje dobivaju, Medveščakovi igrači igraju vrhunski, kao prava ekipa, i tu psiholog nema posla.

    21. 2. 2012,   11:14
  • fala k....da je netko počeo pristupati vrhunskom sportu na pravi način....bravo Gojanoviću, bravo medvjedi!!!!!!!!!! Ideeeeemooooooooo.........

    21. 2. 2012,   17:37
  • Eh, da bar Dinamu fali samo psiholog.

    21. 2. 2012,   12:03