Obavijesti

Sport

Komentari 3

Milan nudi šest, ali Zlatan hoće devet milijuna eura za 1,5 god!

Milan nudi šest, ali Zlatan hoće devet milijuna eura za 1,5 god!
3

Gazzetta piše kako je Milan Zlatanu na stol stavio i opciju: 6.000.000 € za godinu i pol dana ugovora, ali Ibro... Traži više! Kolega Nicolò Schira tvrdi da Ibrahimović hoće 9 milijuna eura

VIDEO

Ugovor do kraja sezone, a kad sezona završi... Sam biraj hoćeš li još godinu dana ugovora. To je ponuda koju su Zvonimir Boban (51) i Paolo Maldini (51) stavili na stol Zlatanu Ibrahimoviću (38), a odgovor - još čekaju.

Pokretanje videa...

00:04

AC Milan sa Zlatanom daleko više igra na zajedničku prošlost i emocije nego na novac kojeg bosanski Šveđanin ionako ima na bacanje. A o mogućem povratku na San Siro kaže:

- Milano nije moj drugi grad nego moj: drugi dom. Sjećanja koja ima na Milano su fantastična, predivna... A ako postoji nogometni projekt koji me motivira onda neka nitko ne razmišlja o mojim godinama jer u tom slučaju mogu igrati dok ne napunim 50 - rekao je Ibrahimović za Gazzettu dello Sport.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Isti list piše kako je Milan Zlatanu na stol stavio i opciju: 6.000.000 € za godinu i pol dana ugovora, ali Ibro... Traži više! Kolega Nicolò Schira tvrdi da Ibrahimović hoće 9 milijuna eura.

Malmö prekrižio Ibru: Zapalili mu kip, prozvali su ga Judom
Malmö prekrižio Ibru: Zapalili mu kip, prozvali su ga Judom

Ibra je igrao i u Interu u kojem je bio duže i imao više uspjeha, ali Inter je sada dvije razine iznad Milana, pored fenomenalnih Lautara i Lukakua za Zlatana tamo nema mjesta. Ali ima u - Bologni koja ne krije da ga želi.

Talijanski mediji ističu da sponzor sportske opreme Macron, u čijim dresovima igra i Bologna, nema problema s tim da klubu pomogne dovesti Ibrahimovića nudeći 2 milijuna eura samo za igranje do kraja ove sezone jer predobro znaju da je Zlatan marketinška 'zlatna koka' koja bi se višestruko isplatila.

A Ibra i tu ostavlja otvorena vrata, slatkim riječima drži navijače u nadi:

- U Bologni je Siniša Mihajlović (50), a to je moj prijatelj. Divan čovjek, rijetko dobra osoba i s njim se jako često čujem - rekao je Zlatan koji bi i u Milanu i u Bologni bio apsolutni gazda svlačionice te, realno: veliko pojačanje pa makar već pošteno u 39. godini života i 21. godini profesionalne karijere.

Pokretanje videa...

Ibrahimović kružnim udarcem otvara bocu 00:15
 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu