Obavijesti

Sport

Komentari 12

Ibrahimović: Materazzi je u tunelu napao Balotellija!

Ibrahimović: Materazzi je u tunelu napao Balotellija!
1

Vidio sam da je Materazzi navalio na Balotellija i napao ga u tunelu. Ja nikada nisam vidio nešto slično, rekao je Zlatan, bivši suigrač Materazzija

VIDEO

Barcelonin švedski napadač Zlatan Ibrahimović nakon poraza od Intera 3-1 na San Siru u prvom polufinalnom dvoboju Lige prvaka otkrio je javnosti manje vidljive i poznate detalje iz tunela za igrače nakon utakmice.
Zlatan, bivši Interov, a danas Barcelonin napadač je igrao do 62. minute, a nakon dvoboja je za RAI ispričao svoju verziju događaja nakon posljednjeg sučevog zvižduka, kada je Interov napadač Mario Balotelli, koji je ušao u igru u 75. minuti, ljutito bacio svoj Interov dres na pod.
- Vidio sam da je Materazzi navalio na Balotellija i napao ga u tunelu. Nikada nisam vidio nešto slično! Da sam bio na mjestu Materazzija, ostavio bih Marija na miru. No, Materazzi ga je napao, što me potpuno prenerazilo. Da je nešto slično napravio meni, iste sekunde bih ga posložio na pod! Materazzi je radio sve moguće probleme, u Barceloninoj svlačionici nismo se mogli načuditi njegovom ponašanju. Svi smo najviše o tome razgovarali. Nakon pobjede bi svaki igrač trebao biti sretan i ponosan, a ne ganjati 20-godišnjeg suigrača kako bi se obračunavao s njime – ispričao je Ibrahimović, a prenosi Football Italia. Potom se osvrnuo i na utakmicu, te na svoj drrugi dolazak na San Siro, nakon što je prošlog ljeta Interv dres zamijenio Barceloninim.
- Utakmica je bila teška, a Inter je igrao dosta agresivno. I sudac je napravio nekoliko pogrešaka, ali ne smijemo se vaditi na suca jer nismo igrali dobro kao obično, osim u zadnjih 20 minuta utakmice. Ja sam se vratio nakon mjesec dana pauze zbog ozljede i nisam još sasvim spreman za igru. Na našem stadionu će biti sasvim drukčija utakmica. Ja sam optimist i vjerujem u naš prolaz u finale.
- Inter je igrao kompaktnije od nas. Uspoređujući razdoblje kada sam ja igrao u Interu, danas više gaje napadačku igru. Imaju nekoliko vrlo talentiranih igrača i vidi se da su puni samopouzdanja. Očito im je u izgradnji pobjedničkog mentaliteta u Ligi prvaka jako pomoglo što su eliminirali Chelsea. Naravno da je sve moguće u uzvratu, ali ja sam pun vjere u Barcelonu. Ako je Inter u ovoj utakmici mogao postići tri gola, onda mi pred našim navijačima možemo zabiti četiri ili pet komada - zaključio je Ibrahimović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani