Obavijesti

Sport

Komentari 29

Ibrini zahtjevi u Milanu: Suso je bivši, stiže klasna 'desetka'

Ibrini zahtjevi u Milanu: Suso je bivši, stiže klasna 'desetka'
1

Zlatan se vratio u Serie A u kojoj je odigrao većinu karijere, u klub kojem je upravo on donio posljednji naslov talijanskog prvaka prije nego je započela dominantna era Juventusa. I kao takav, imao je neke zahtjeve

VIDEO

Zlatan Ibrahimović vratio se na mjesto za koje je ga srce najviše veže. Nebrojeno puta u karijeri istaknuo je svoj boravak u Milanu kao ono najbolje što je doživio i da bi se jednog dana mogao vratiti zbog obitelji koja obožava život u gradu mode.

Pokretanje videa...

00:13

Nema sumnje da je dovođenje Ibrahimovića bio najbolji potez Zvonimira Bobana i Paola Maldinija otkako su preuzeli funkciju rukovodstva kluba. Posrnuli talijanski velikan očajno treba karakternog vođu svlačionice, a postoji li trenutno bolji čovjek za to od Zlatana? Možda eventualno da Maldini odradi zimske pripreme pa uskoči u kopačke.

Milan, Zvonimir Boban in the center

Šalu na stranu, Ibrin transfer momentalno je izazvao lavinu pozitivnih komentara što se, izuzev kolektivnog medijskog mnijenja, najbolje očituje po broju lajkova, shareova i pregleda na društvenim mrežama AC Milana. Navijači su Šveđanina dočekali kao spasitelja premda je daleko od idealnih igračkih godina. To ponešto govori i o statusu kluba.

Bez obzira, Ibra se vratio u Serie A u kojoj je odigrao većinu karijere, u klub kojem je upravo on donio posljednji naslov talijanskog prvaka prije nego je započela dominantna era Juventusa. I kao takav, imao je neke posebne zahtjeve prilikom transfera. Zahtjeve koje su mu Boban i Maldini itekako bili spremni udovoljiti.

Talijanske tiskovine javljaju da je prvi uvjet bio dolazak klasne 'desetke'. Igrača koji bi dirigirao sredinom Milana i preko kojeg bi većina napada 'rossonera' išla. To je čovjek koji bi uskočio u Kakine cipele nakon mnogo godina neuspjeha i potraćenih minuta na travnjaku.

To je nakon odlaska Kevina-Princea Boatenga trebao biti Keisuke Honda, to je trebao biti Hakan Calhanoglu kao i Lucas Paqueta, no najviše se očekivalo od Susa. Niti jedan nije uspio opravdati očekivanja pa se Milanova struka nada da će još uvijek neimenovani, provjereni igrač konačno upotpuniti toliko deficitarnu poziciju.

Serie A championship MILAN vs INTER 0-2 Apa Agency

Drugi, indirektni uvjet bio je odlazak Susa. Iako se nigdje ne navodi da je Zlatan osobno tražio njegov transfer, brojni ljudi upućeni u zbivanja iza zastora kluba sa San Sira navode da je Ibrin dolazak izazvao efekt. Igrač koji je u Milan stigao besplatno u konačnici je zadovoljio potrebe kluba u određenim periodima s obzirom na stanje i činjenicu da za njega nije plaćena odšteta.

Jedan je od rijetkih koji je preživio silne promjene na vrhu i koji je u najtežim trenucima pružao dobre partije. Današnje vijesti javljaju da je dogovoren njegov transfer u Sevillu te da je samo pitanje trenutka i potvrde kada će se to i dogoditi.

Također, pred odlaskom je i Fabio Borini. Talijan će u Genou čime se Ibri otvara njegova 'jedanaestica'.

Milanova uprava obećala je Ibrahimoviću još dobrih pojačanja uz dva navedena uvjeta, a što će se od toga dogoditi ostaje vidjeti već na početku nove 2020. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače