Obavijesti

Sport

Komentari 25

Icardi: Ma ne mičem se! Sjedit ću dvije godine i uzimati plaću

Icardi: Ma ne mičem se! Sjedit ću dvije godine i uzimati plaću
4

Argentinac je, tvrdi rimska Repubblica, prijateljima rekao da će iz inata sjediti na klupi i čekati plaću svaki mjesec, ali ne bi bio ni na klupi pa je potražio i savjet još jednog agenta

VIDEO

Mauru Icardiju karijera se zapetljala do apsurda.

Antonio Conte je čelnicima Intera rekao "Ne želim ga", klub je stao iza novog trenera još dok su pregovarali o angažmanu, javno obznanio da Icardija namjerava prodati te sa javnošću na tu temu komunicira putem direktora i klupskih priopćenja omogućujući tako Conteu medijski mir.

Icardi je neupitna golgeterska klasa, ali veza pa brak sa Wandom Narom i prepuštanje karijere u njene ruke donijeli su mu nemalo love, a sto puta više problema.

Serie A - AC Milan v Inter Milan

Na prvi dan priprema, žestokih, conteovskih na kojima se igračima 'vadi dušu', došao je nedovoljno spreman da se uopće počne pripremati. Conte ga je maknuo u poseban režim rada, u solo-treninge bez ostatka momčadi pa je Inter vrlo brzo objavio kako Icardi neće na turneju s Nerazzurrima nego raditi sam na poboljšanju kondicije jer su se tako "dogovorili klub i igrač".

Icardi je tako zapravo potjeran sa Interovih priprema u Luganu!

Argentinac je, tvrdi rimska Repubblica, totalno puknuo kad je iz momčadi kojoj je godinama bio kapetan odstranjen te gurnut na marginu kao neki kadet kojeg su usput uzeli na pripreme:

- Ma baš me briga. Ostat ću ovdje, sjediti na klupi i dvije godine uzimati plaću! - rekao je Icardi prijateljima, piše rimski dnevnik.

Naravno, vrlo brzo mu je iz istih krugova skrenuta pažnja kako kod tvrdog Contea i pod novim klupskim kursom ne bi bio ni na klupi nego možda i u juniorskoj momčadi ili sam na najudaljenijem pomoćnom terenu.

Ako želi ostati i primati plaću onda mora i: raditi što mu klub zapovijedi. Kada je shvatio da ga usmjeravanje supruge Wande vodi prema statusu igrača s kojim će se ismijavati cijeli svijet onda je od supruge/agentice zatražio da angažira još jednog, iskusnijeg nogometnog menadžera koji će pomagati njoj da ona pomaže njemu!

Na kraju će, vrlo vjerojatno, završiti u Juventusu što mu je zapravo i najveća želja, ali... Sa svakim novim danom sve je izglednije da će to biti daleko više po Interovim nego njegovim uvjetima.

Došao je u Inter koji se tražio, u eri nakon odlaska predsjednika Morattija. Nerazzurri su se sada 'našli', a Icardi polako shvaća da u sređenom klubu ne može egzistirati ako će mu karijeru i dalje voditi majka njihovo troje djece.

Serie A - U.S Sassuolo v Inter Milan
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe