Obavijesti

Sport

Komentari 15

Idemo po zlato, kladionice: Tek veslači i Perković na tronu...

Idemo po zlato, kladionice: Tek veslači i Perković na tronu...
5

Ostvare li se predviđanja kladionica, bit će ovo najbolje Igre dosad. Uzet ćemo čak osam medalja. Peking je dosad bio rekordan, ondje su hrvatski sportaši osvojili pet

VIDEO

Vjerojatnost da će Sandra Perković u Londonu postati olimpijska pobjednica u bacanju diska gotovo je jednaka kao i da će Usain Bolt osvojiti zlato na 100 metara. Na Sandru je koeficijent za zlato 1,85, a na najbržeg čovjeka svijeta 1,75. A nema boljeg mjerila od kladionica. Oni svoje pogreške u procjeni mogu platiti milijunima, zato su vrlo rijetke. Druga favoritkinja u bacanju diska je Njemica Nadine Müller (3,75), a treća Kineskinja Yanfeng Li (6,00).

Ako se ostvare prognoze kladionica, Sandrino zlato neće biti jedino hrvatsko na Igrama. Naime, veslački četverac na pariće (Martin, Šain,  D. i M. Sinković) također je glavni favorit za najsjajnije odličje. Na jednu uloženu kunu dobit ćete 2,50 kuna. Koeficijent na Njemačku i Australiju je identičan - 3,00.  

Berbu medalja, smatraju kladionice, imat ćemo u jedrenju. U klasi Finn (Kljaković-Gašpić )Hrvatska je drugi favorit (7,50) iza domaćina Velike Britanije (2,20). U klasama laser i 470 (Fantela, Marinić) Australija bi lakoćom trebala odnijeti zlato, srebrne medalje trebale bi otići Britancima, dok u obje te klase kladionice vide Hrvatsku na trećem mjestu. 

U taekwondou za žene do 49 kg koeficijent da će Lucija Zaninović odnijeti zlato je 9,00, ali s obzirom na to da su ispred nje Kineskinja Jingyu Wu (2,50) i Tajvanka Shu Chun Yang (4,50), mogla bi do brončane medalje. Identičan koeficijent je i na njezinu sestru Anu do 57 kg. Ali dok od Lucije bolje kotiraju dvije cure, od Ane su bolje njih čak četiri. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slična je situacija i kod Nevena Žugaja. Najbolji hrvatski hrvač u kategoriji do 74 kg je peti favorit za zlatnu olimpijsku medalju (13,00). 

Sve u svemu, ostvare li se predviđanja kladionica, bit će ovo najbolje Igre dosad. Uzet ćemo čak osam medalja. Peking je dosad bio rekordan, ondje su hrvatski sportaši osvojili pet.  

Vaterpolistima bronca, finale Srbija - Mađarska

Olimpijsko zlato Rudićevih izabranika ostat će samo san, smatraju kladionice. Na naše je koeficijent 5,60 da će otići do kraja i treći su favoriti turnira. Novi olimpijski pobjednici trebali bi postati srpski vaterpolisti (2,60), dok je na Mađarsku, pobjednika zadnja tri olimpijska vaterpolska turnira, koeficijent 3,20. 

Kladionice vjeruju čak i ozlijeđenoj Blanki Vlašić

Da je potpuno zdrava, na Blanku bi koeficijent za olimpijsko zlato bio otprilike isti kao i na Sandru Perković. No čak i dok se ne zna hoće li uopće otputovati u London, kladionice je vide kao drugu favoritkinju (4.00). Prva favoritkinja je, naravno, Ruskinja Ana Čičerova (1,80), dok je na Amerikanku Lowe koeficijent 5,00.

Pejčić i Cernogoraz ipak će pucati u prazno?

Da će Snježana Pejčić postati nova olimpijska pobjednica u gađanju zračnom puškom s 10 m koeficijent je golemih 34,00. Čak osam streljačica na kladionici kotiraju bolje. Giovanni Cernogoraz otprilike isto stoji. Pobijedi li u trapu, na jednu uloženu kunu dobit ćete čak 23 kune. Čak osmorici daju se veći izgledi za zlato.

1,85

Nitko od hrvatskih sportaša ne stoji bolje na kladionicama od Sandre Perković

5,00

Hrvatska je tek četvrti favorit za rukometno zlato. Ispred su Francuzi, Danci i Španjolci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu