Obavijesti

Sport

Komentari 14

Cvitanović debitirao porazom, Gorica opet na četvrtoj poziciji

Cvitanović debitirao porazom, Gorica opet na četvrtoj poziciji
2

Pobjedom nad Interom Rudeš je pomogao Istri u lovu na osmo mjesto, ali Istra nije znala pomoći samoj sebi i danas je, u debiju Igora Cvitanovića na mjestu glavnog trenera, kod kuće uvjerljivo poražena od Gorice 3-0

VIDEO

Rezultat nam je mač nad glavom i na to se jednostavno moramo naviknuti, a u ovoj situaciji jedan bod nam je premalo, rekao je Igor Cvitanović uoči svog debija na poziciji glavnog trenera Istre 1961 protiv Gorice na 'Drosini'.

NK Istra 1961 - HNK Gorica

Istra je deveta, a lovi osmo mjesto koje jamči opstanak bez doigravanja. Inter ima četiri boda više, jučer je kod Rudeša izgubio 0:2 i  razlika se mogla smanjiti na samo bod zaostatka. Rudeš je pomogao, ali Istra danas - nije znala pomoći sama sebi.

Gorica je povela u zadnjoj minuti prvog poluvremena golom Joeya Suka, a u nastavku je Cherif Ndiaye s dva pogotka (66' i 89') samo potvrdio potop Žuto-zelenih pred svojom publikom. Na kraju, glatkih 3-0 za Goricu.

Oba sastava puna stranaca, a ljudi odluke bili su Nizozemac i Belgijanac u sastavu Sergeja Jakirovića koji sa Crvenima 'tvrdoglavo' ne izlazi iz društva Osijeka, Lokomotive i Hajduka te sjajnom sezonom nastavlja 100% utemeljenu kandidaturu za prelijepu priču: "Gorica u Europi"!

Jakiroviću i Goričanima svaka čast, a Cvitanović i Istrani imaju još dva i pol mjeseca tj. 12 kola da nekako eskiviraju stres dvije nokaut-utakmice za opstanak u Prvoj HNL.

Tablica Prve HNL

Istra-Gorica 0:3

Strijelci: 0:1 Suk (45'), 0:2 Ndiaye (66'), Ndiaye (89').

Istra 1961: Čondrić - Grujević, Rimane, Bosančić, Pavić - Galilea, Lončar (62' Iglesias) - Ndi, Regan (72' Maicon), Savio - Perić-Komšić (73' Laukžemis). Trener: I.Cvitanović.

Gorica: Kahlina - Muhammed, Čagalj, Jovičić, Čabraja - Marina, Suk (77' Maloča) - Miya (60' Dvorneković), Ndiaye, Lovrić (71' Mathieu) - Zwolinski. Trener: S.Jakirović.

Pula Stadion 'Aldo Drosina'. Gledatelja 500. Sudac: Zebec (Cestica). Žuti kartoni: Rimane, Bosančić, Maicon, Galilea (Istra), Marina, Muhammed, Mathieu (Gorica).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići