Obavijesti

Sport

Komentari 0

Igor Štimac predsjednik Udruge klubova Prve HNL

Igor Štimac predsjednik Udruge klubova Prve HNL
1

Hajdukov kandidat za predsjednika Udruge Prve HNL Igor Štimac dobio je osam od 12 glasova i pobijedio Dinamova kandidata Vrbanovića

VIDEO

Osam (među kojima su čak i “sjevernjaci” Zagreb, Slaven Belupo i Međimurje) od 12 prvoligaških klubova između Hajdukova kandidata Igora Štimca i Dinamova Damira Vrbanovića odlučili su se za - Štimca. A prvi potez novoga predsjednika Udruge HNL bio je prijedlog (naravno, usvojen je) da se skupština Udruge nastavi u subotu u crikveničkom hotelu Therapia, čiji je vlasnik - Igor Štimac! - U subotu ćemo pričati o kadrovskoj križaljci, novom sustavu natjecanja... A smjernice moga mandata bit će: povećati zanimljivosti u HNL-u, dovući nove sponzore i publiku na stadione. Također, važno je da se prekinu insinuacije u neregularnosti, a njih je doista bilo puno - kazao je Štimac te dodao da neće zastupati interese Hajduka: - Moj je cilj decentralizacija, a ona je u prošlom razdoblju postojala, većinom od strane jednoga kluba. Vrbanović se trudio, ali su ga limitirali njegovi nadređeni. Mamić? Nije mi čestitao i ne čudim se kad znam koliko se jako angažirao u ovom izboru - priča Igor Štimac. Postavljanjem na ovu funkciju, Štimac je automatski postao član IO-a i dopredsjednik HNS-a. Dakle, važan suradnik Vlatka Markovića, kojega snažno kritizira. - Ja mogu raditi samo u interesu hrvatskog nogometa, a ne Vlatka Markovića ili predsjednika HNS-a, kako god se on zvao - tvrdi bivši "vatreni" stoper, koji je već na startu pokazao kako je odlučan i ima vrlo jasnu viziju. - Trebamo smanjiti broj sudaca i delegata, a time i razne insinuacije. Osim toga, tražit ću da se predsjednik Udruge mijenja svake dvije godine - završio je Štimac. Poraženi protukandidat nakon dugo, dugo vremena napušta ovu funkciju. Teško je objektivno procijenjivati koliko ju je dobro obavljao, no činjenica je kako Prva HNL konstantno nazaduje... - Nisam tužan, želim Igoru uspjeh. A sad znamo i tko je kako glasovao - rekao je Damir Vrbanović, bivši predsjednik Udruge prvoligaša. MARKOVIĆ: NEMAM PROBLEMA SA ŠTIMCEM Nisam se čuo s Igorom, samo s onima koji su me zvali, kazao je Vlatko Marković koji je u inozemstvu saznao da mu je odsad jedan od petorice dopredsjednika i Igor Štimac. U posljednje vrijeme njih dvojica “ne žive u ljubavi”, iako predsjednik HNS-a kaže da ne osjeća animozitet ni prema kome. Na upit hoće li čestitati Štimcu, kazao je: - Čestitam prvoligašima koji su ga izabrali za najboljega. Pred njim je zahtjevan posao jer u teškim uvjetima mora osigurati život prvoligaškog natjecanja, ali Igor i to može raditi dobro kao sve ostalo dosad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet