Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Postaje izbornik: Hrvatska u 'kvalama' za EP protiv Tudora

None Foto: Bernd Thissen/DPA/PIXSELL

Azerbajdžan se u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine nalazi u skupini s Hrvatskom, a od 2014. do 2017. godine na njihovoj je klupi sjedio Robert Prosinečki...

Igor Tudor uskoro bi mogao postati izbornik Azerbajdžana. Tamošnji portal Sportal.az puno je prostora dao potrazi za novim izbornikom, a među glavnim kandidatima za tu poziciju nalazi se Igor Tudor. Hrvatski stručnjak već je neko vrijeme bez angažmana, a u trenerskoj je karijeri vodio Hajduk, PAOK, Karabukspor, Galatasaray i Udinese.

Azerbajdžan se u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine nalazi u skupini s Hrvatskom, Walesom, Slovačkom i Mađarskom. Tu je reprezentaciju od 2014. do 2017. godine vodio Robert Prosinečki, njega je onda naslijedio Gurban Gurbanov koji je paralelno vodio i Qarabag.

No, tamošnji nogometni savez nije bio oduševljen tom dvostrukom ulogom Gubranova, pa je on sam u prosincu prošle godine napustio izborničku klupu. Azerbajdžan je sada u potrazi za novim rješenjem, a Igor Tudor jedan je od glavnih kandidata tamošnjih medija...  

 

Komentari (12)
  • Eto nam sigurnih 6 bodova.

    4. 1. 2019,   14:22
  • onaj azerbajdžan sa prosinečkim nam je stvorio probleme, čak i bod uzeo, a ako bude ovaj na njihovoj klupi to će nam biti sa popravljanje gol razlike, ako želi dobro hrvatskoj neka im bude izbornik :)

    4. 1. 2019,   11:54
  • Vrlo dobar trener koji ima jako loš PR, točnije gradi lošu medijsku sliku o sebi. Bilić je pak čovjek kojeg će većina zavoljeti, i tako je bilo od Turske do Engleske , ali njegov je problem što je analitičar, a takva vrsta ljudi nikada ne osvaja puno trofeja. Tudor bi mogao daleko napredovati samo ako bi malo poradio na svome imidžu.

    4. 1. 2019,   18:16