Obavijesti

Sport

Komentari 166

'Beli' negirao optužbu djevojke, Policija: Bez vidljivih ozljeda...

'Beli' negirao optužbu djevojke, Policija: Bez vidljivih ozljeda...
2

Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, napisao je Atiemwen...

VIDEO

Igrač Dinama Iyayi Atiemwen (23) demantirao je optužbe Ive Bošnjak koja je rekla da ju je Nigerijac fizički napao.

- Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku i znam se ophoditi prema ženama! One mi nikada ne bi oprostile da sam digao ruku na drugu ženu - napisao je igrač Dinama.

Nedugo nakon njegovog demantija, oglasila se i Iva Bošnjak koja je objavila slike ozljede koje joj je navodno napravio nogometaš Dinama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imaš tri sestre i majku? Ako si se prema njima ponio kako i prema meni, svaki komentar je suvišan! A i jasno imam prijetnje koje si mi pisao! Na ovim slikama jasno se vide modrice i ozljede koje si mi nanio - napisala je Iva na Instagramu i uz to priložila fotografije ozljeda.

Sporni događaj se dogodio u četvrtak navečer poslije utakmice Dinama i Benfice, a reagirala je i policija na poziv mlade Osječanke (20). Nigerijac ju je, prema njezinim riječima, gurnuo na pod i počeo gušiti. Zatim ju je udario u glavu.

- Prvo smo se posvađali preko poruka, a onda me ignorirao dok sam ga ja čekala u stanu. Zatim se predvečer vratio u stan s jednim prijateljem, a ja sam ostala u sobi. Kad je prijatelj otišao, počeli smo se svađati, a on me prvo odgurnuo, a zatim i udario u glavu. Počeo me gušiti, a ja sam vrištala i vikala da prestane. Uspjela sam se obraniti, sakriti u WC i pozvati policiju koja je došla i napravila uviđaj - kazala nam je Iva.

Oglasili se Dinamo i Policija

U vezi napada su se oglasili iz GNK Dinama te su osudili svaki oblik nasilja.

- Temeljem medijskih napisa o navodnom fizičkom zlostavljanju u koje je uključen naš igrač Iyayi Atiemwen, želimo naglasiti kako GNK Dinamo najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja. Što se konkretnog slučaja tiče, GNK Dinamo prati situaciju i reagirat ćemo sukladno odlukama tijela nadležnih za utvrđivanje činjenica - piše na službenoj stranici kluba.

Iz policije su nam potvrdili da su imali intervenciju na adresi na kojoj živi Atiemwen i na mjestu gdje se napad i dogodio, a izdali su i službeno priopćenje o događaju.

U četvrtak, 7. ožujka 2019. godine u kasnim večernjim satima policija je zaprimila dojavu 20-godišnjakinje koja je u pozivu navela da se nalazi u Zagrebu na području Novog Zagreba, te da ju je fizički napao partner, 23-godišnji državljanin Nigerije.

Dolaskom na mjesto događaja, policijski su službenici u razgovoru s njom i 23-godišnjakom prikupili saznanja o načinu počinjenja događaja, a koja su kontradiktorna. Naime, fizički sukob i prijetnje koje je navela 20-godišnjakinja on opovrgava da su se dogodile. Također, iako nije imala vidljive ozljede, 20-godišnjakinji je od strane policije, na mjestu događaja ponuđena liječnička pomoć, a što je ona odbila.

Također, 20-godišnjakinja je ujedno i upoznata s pravom da ukoliko smatra da su joj upućene ozbiljne prijetnje, to kazneno djelo treba prijaviti u bilo kojoj policijskoj postaji s obzirom da se progon za to kazneno djelo pokreće po prijedlogu oštećene osobe, a na što se 20-godišnjakinja nije izjasnila u smislu svojih daljnjih namjera. 

Budući da su izjave sudionika ovog događaja u suprotnosti, oboje su na samom mjestu intervencije upoznati s pravima iz članka 113 Prekršajnog zakona, odnosno s pravom da ukoliko smatraju da im je prekršajem povrijeđeno ili ugroženo imovinsko ili osobno pravo mogu kao ovlašteni tužitelji podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu - stoji u priopćenju PU Zagrebačke.

Nigerijac je u Dinamo stigao u zimskom prijelaznom roku za 2.5 milijuna eura, no još nije pokazao kvalitetu i igru koja ga je krasila za vrijeme epizode u Gorici.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi