Obavijesti

Sport

Komentari 39

Igrač Rijeke spustio Slavenu i tako motivirao cijelu momčad

Igrač Rijeke spustio Slavenu i tako motivirao cijelu momčad
1

Nakon prve utakmice jedan igrač Rijeke rekao je kako bismo slobodno mogli igrati s probušenom loptom s obzirom na to kakva nam je organizacija napada, izjavio je Željko Kopić

VIDEO

Utakmica kao i puno takvih između Slavena i Rijeke. Mi smo konačno došli do te prednosti, do gola. S ozbirom na to kakve mi imamo želje, ne možemo si dozvoliti još jedan gol iz prekida, rekao je Matjaž Kek nakon što je Rijeka remizirala kod Slaven Belupa šesti put u posljednjih sedam navrata (1-1).

Bivši "farmaceut" Heber doveo Riječane u vodstvo u 59. minuti nakon velike greške domaćeg golmana Antuna Markovića, a izjednačio je prvijencem mladi Vinko Međimorec 12 minuta prije kraja.

- Mislim da smo na kraju morali riješiti utakmicu iz svojih šansi, tako da čestitam Slavenu. Opet je pokazao agresiju iako smo, naročito u drugom poluvremenu, iskontrolirali neke situacije. Uvijek je opasno kad otvoriš puno prostora i ne mogu biti zadovoljan rezultatom - istaknuo je Kek i prokomentirao učinak igrača s klupe:

- Istina je da su i Acosty i Pavičić odmah digli ritam, ali mislim da smo apsolutno kontrolirali situaciju. Što se tiče učinka u napadu, to se slažem; apsolutno bismo morali biti i opasniji i, prije svega, onda kad se otvori prostor, realizirati šanse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Željko Kopić, trener Slavena, skakao je od sreće nakon što je Fran Jović dosudio kraj utakmice, a raspoložen je bio i na konferenciji za novinare.

- Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i dobro smo se pripremili za nju jer smo znali da moramo konstantno pritiskati. Doveli smo Rijeku u probleme, bili smo puno bolji nego u prvoj utakmici na Rujevici i zadovoljan sam kako je momčad reagirala - poručio je Kopić i otkrio što je motiviralo igrače:

- Nakon prve utakmice na Rujevici (pobjeda Rijeke 2-0) jedan igrač Rijeke rekao je kako bismo slobodno mogli igrati s probušenom loptom s obzirom na to kakva nam je organizacija napada. Dečki su si to nalijepili na ploču u svlačionici i tako se motivirali. Nemam ništa protiv toga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...