Obavijesti

Sport

Komentari 6

S klupe zafrkavali Bjelicu: Šefe, jednostavne stvari radite loše

S klupe zafrkavali Bjelicu: Šefe, jednostavne stvari radite loše
1

Nenad Bjelica organizirao je utakmicu u kojoj su igrali 'modri' stožer protiv kolega iz Lecha Poznana. Završilo je 4-4, Bjelica je zabio za remi, a njegovi suigrači iz stožera na klupi dobro su se zabavljali

VIDEO

Četvrtak je za nogometaše bio dan odmora, jedna je skupina igrača (njih 10-ak) u jutarnjim satima odradila regeneraciju, dok su popodne svi imali slobodno.

Nenad Bjelica kao da je znao kakvo se vrijeme sprema u Beleku, o tome već pišemo danima, no jučer je ovdje bio - potpuni kaos. O tome svjedoči i odgođena utakmica Hajduka s Ujpestom, vjerujte za njeno odigravanje nisu postojali baš nikakvi uvjeti.

Trener Dinama ipak je organizirao jednu utakmicu, stručni stožer modrih sučelio se kolegama iz Lech Poznana. Bilo je planirano kako će utakmica trajati 2x25 minuta, igralo se 7+1, no sve je zbog velikog nevremena završeno sredinom drugoga dijela. Rezultat je u tim trenucima bio 4:4, a modre je u posljednjim sekundama od poraza spasio - Nenad Bjelica.

Stručni stožer Lecha vodio je 4:1, Poljaci su imali niz sjajnih prigoda, plave je spašavao i vratar Čavlina, a onda su u Lechu popustili i Dinamo je na brzinu stigao do sretnog i spretnog remija. Bilo je zanimljivo gledati stožere Dinama i Lecha, a kladili bi se kako je među Poljacima bilo pojačanja i za neke naše prvoligaške klubove.

Najbolji u modrim redovima bio je Nino Bule s dva pogotka, jednom je zabio i Rene Poms, dok je četvrti gol zabio Bjelica. No, trener Dinama na ovoj je utakmici i 'trpio kritike' svojih suigrača. Nenad Bjelica na jednoj je od prošlih pripremnih utakmica prigovorio Bruni Petkoviću kako 'teške stvari radi perfektno, a jednostavne stvari jako loše'.

I kada je trener modrih onda zakomplicirao jednu situaciju na terenu, s klupe je netko dobacio 'šefe, vi teške stvari radite perfektno, a jednostavne stvari jako loše'. Svi su se dobro nasmijali, a Bjelica je odmah prihvatio šalu svojih suigrača.

Obje su momčadi dočekale u dobrom raspoloženju jer su ih sa strane čekali hladni Heinekeni. No, moramo priznati kako su gotovo svi članovi Dinamovog stožera poslije utakmice posegli samo za - vodom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića