Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ima 12 godina i nepobjediv je u košarci: Visok je čak - 2.08 m!

None Foto: screenshot/Youtube

Njegove utakmice izgledaju pomalo komično jer mu protivnici doslovno ne mogu ništa. U tom uzrastu koš se nalazi na 2.4 metra pa Rioux ne mora niti skočiti kod zakucavanja

Francuski košarkaš Olivier Rioux prava je aktrakcija. U svom uzrastu jedan je od najboljih košarkaša, a kako i ne bi bio kad je, sa svojih 12 godina, visok čak 2.08 m. 

Njegove utakmice izgledaju pomalo komično jer mu protivnici doslovno ne mogu ništa. U tom uzrastu koš se nalazi na 2.4 metra pa Rioux ne mora niti skočiti kod zakucavanja.

Olivier igra u kategoriji ispod 14 godina za klub Tornades de Longueuil, a video se proširio nakon što su u Španjolskoj igrali U12 turnir. Košarku trenira od pete godine.

Načuditi se ne može niti Steven Curry:

- Toliko puno pitanja... - napisao je na Twitteru. 

Rioux navodno koristi i trash-talk, što sve čini još komičnijim. Svoju školu već je doveo do mnogo titula, a svoj košarkaški razvoj nastavit će i po upisu u srednju školu u Saint-Jean-Vianneyju.

VIDI OVO! KVIZ: Koliko će te biti bogati? 

Komentari (14)
  • I ja bih bio nepobjediv u kosarci da igram protiv ljudi od kojih sam duplo vislji

    24. 8. 2018,   15:51
  • mogao je njegov stari troje napraviti umjesto jednog ovakvog

    24. 8. 2018,   14:02
  • Treba mu izričito zabraniti da se natječe sa ovim uzrastom jer nije niti fer nisi sportskia ne doprinosi razvoju druge djece sa kojima igra. On bi vec sada trebao igrati za Kadete.

    24. 8. 2018,   13:35