Obavijesti

Sport

Komentari 13

Ima tisuće i tisuće tenisica! Na utakmici ih zna promijeniti 12

Ima tisuće i tisuće tenisica! Na utakmici ih zna promijeniti 12
3

Krilo Houstona ekstremni je kolekcionar tenisica. Ima ih 'nekoliko tisuća', na utakmici zna promijeniti šest pari, a samo je prošle sezone na svoju strast potrošio 200 tisuća dolara

VIDEO

PJ Tucker je NBA košarkaš. Rutiner, 33-godišnjak. Još ga je 2006. draftirao Toronto, ali nakon samo jedne sezone otišao je u Europu pa se u 2012. vratio u Ameriku, u Phoenix. Od ljeta 2017. je u Houston Rocketsima s kojima ove sezone lovi naslov.

NBA: Houston Rockets at Oklahoma City Thunder

Klasični profesionalac. Sa toliko košarkaških profi-godina ide i velik novac. Novac s kojim si čovjek, ako mu je to đir, može priuštiti raznorazne ekstravagantne navike.

PJ na jednu od svojih strasti troši 200-tinjak tisuća dolara godišnje. Na tenisice. Čovjek zasad nije postao NBA prvak, ali je - svjetski prvak u skupljanju košarkaških tenisica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Koliko ih imam? A ne znam... Nekoliko tisuća pari. Najskuplje su one za koje sam dao 36.000 $ no to je bilo u humanitarne svrhe, inače ne trošim toliko na jedan par. Imam posebnu torbu pa na utakmicu nosim i po 16 pari, a na jednoj tekmi sam ih promijenio 12, šest pari! - priča PJ Tucker.

- Sve je počelo prije gotovo 20 godina, još 2000. Onda je bilo teže naći raritetne primjerke, sada je sve daleko lakše, sa društvenim mrežama. Svi znaju da sam lud za tenisicama pa mi dojavljuju ako se negdje pojave neke posebne. Još od prvih Air Jordan tenisica najviše volim prve serije. Za tim sam lud - objašnjava Tucker.

- Ne zanima me javni dio priče. Isto bih radio i da npr. nema Instagrama ili kamera na NBA utakmicama. To je samo moja strast. I sam sam dizajnirao neke. Dnevno potrošim cca. četiri sata tražeći rijetke primjerke. To je jednostavno važan dio mog života, nešto što volim i u čemu uživam - rekao je PJ Tucker. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet