Obavijesti

Sport

Komentari 45

'Imali smo otvorenu utakmicu sve do 95., da je bar bio faul...'

'Imali smo otvorenu utakmicu sve do 95., da je bar bio faul...'
1

I u tim minimalnim situacijama u napadu mogli smo možda bolje odigrati, ali to je nogomet. Nemam što prigovoriti dečkima, borili su se kao lavovi. Ne bih si oprostio da nisam probao prije kraja riskirati, kaže Bjelica...

VIDEO

Možda smo u najboljoj fazi naše igre primili gol, bili smo stabilni defenzivno do tog gola. Da nije tog gola bilo, tko zna što se sve moglo dogoditi, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica za PlanetSport nakon poraza Dinama od Manchester Cityja (2-0) u drugom kolu grupne faze Lige prvaka.

Pokretanje videa...

00:28

Dinamo se držao jako dobro, sve do 66. minute, a onda se ukazao Raheem Sterling koji je i ovaj put pokazao nevjerojatnu klasu. No unatoč tome, 'modri' su manjak kvalitete nadoknadili trkom i srčanošću i bili jako blizu boda.

Champions League - Group C - Manchester City v GNK Dinamo Zagreb

- Bili smo dosta dosta nervozni na početku utakmice, dolazili su do prilika zahvaljujući našim greškama, a ne svojim akcijama.  U tom trenutku kada je pao gol utakmica se promijenila i probali smo s izmjenama, riskirali smo sve, nije mala stvar imati otvorenu utakmicu protiv Cityja do 95. Mi smo to imali. Tko zna što bi se dogodilo da smo dobili onaj faul na Periću. Sudac ne bi pogriješio da je dao faul na njemu - kazao je Bjelko.

Mogli smo biti malo hrabriji, ali kako parirati ovim genijalcima?
Mogli smo biti malo hrabriji, ali kako parirati ovim genijalcima?

Dinamo je na kraju utakmice pokušao iz kontre ugroziti Engleze, a bili su jako blizu nakon što je Perić srušen na vrhu šesnaesterca i stvorila se potencijalna prilika iz prekida, no sudac je pokazao da se utakmica nastavi i tako nanio ljutnju na Dinamovu klupu. No i sam Bjelica je svjestan da je i poraz od 2-0 od ovakvog protivnika velika stvar.

- City je jednostavno kategorija više, to su i pokazali. Morate kompenzirati protiv ovakvih protivnika manjak kvalitete s puno trke, treba sreće, dobar golman, Livaković je bio sjajan. Nešto su i oni promašili. Nitko ne može ovdje očekivati pozitivan rezultat bez sreće. Mi smo imali neke šanse, ali premalo. To je jer je City moćan, a ne jer moji dečki nisu htjeli. Dobro, imaju ofenzivne kvalitetne igrače, tko god igra igraju jako dobro. Sterling je jedan od najboljih u Cityju, da smo bolje ušli u blok, ne bi ni zabio gol. To je nogomet, treba im čestitati - rekao je Bjelica pa dodao:

- I u tim minimalnim situacijama u napadu mogli smo možda bolje odigrati, ali to je nogomet. Nemam što prigovoriti dečkima, borili su se kao lavovi. Ne bih si oprostio da nisam probao prije kraja riskirati. Imali smo tu zadnju dugu loptu na njihov šesnaesterac, možda smo mogli iznuditi faul. Nažalost, primili smo gol iz kontre.

Olmo krvave glave: Ma, samo udarac! Odležao sam i nastavio
Olmo krvave glave: Ma, samo udarac! Odležao sam i nastavio

U drugom susretu ove skupine Šahtar je dobio Atalantu 2-1, a Bjelica smatra da je to dobra vijest za njegov klub. 

Champions League - Group C - Manchester City v GNK Dinamo Zagreb

- Mislim da je to dobar rezultat za nas jer Atalanta igra dvaput sa Cityjem, a tu očekujem pobjede Cityja. Mi igramo dvaput sa Šahtarom i ako tu ostvarimo dobre rezultate, onda s dobrim raspoloženjem idemo u Milano. Možda ćemo biti u dobroj situaciji i sa šest bodova. Te utakmice sa Šahtarom mogu puno toga odlučiti - zaključio je Bjelica.

Dečki, glavu gore! Ovdje je i Chelsea primio šest komada...
Dečki, glavu gore! Ovdje je i Chelsea primio šest komada...

Sada se Dinamo mora posvetiti HNL-u, a za tri tjedna će 'modri' gostovati kod Šahtara u 3. kolu Lige prvaka.


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi