Obavijesti

Sport

Komentari 1

Imamo tenisača u polufinalu Wimbledona! Dodig prošao...

Imamo tenisača u polufinalu Wimbledona! Dodig prošao...
1

Suparnici Ivana Dodiga i Slovaka Filipa Polašeka u polufinalu muških parova u Wimbledonu bit će Francuzi Nicolas Mahut i Edouard Roger-Vasselin koji su pobijedili bivše osvajače...

VIDEO

 Hrvatski tenisač Ivan Dodig se sa Slovakom Filipom Polašekom plasirao u polufinale muških parova u Wimbledonu, oni su u četvrtfinalu svladali Novozelanđanina Marcusa Daniella i Nizozemca Wesleyja Koolhofa sa 6-2, 7-6 (1), 6-3.

Dodigu i Polašeku ovo je tek drugi turnir na kojem igraju zajedno, u tjednu prije Wimbledona su nastupili u Antalyji gdje su stigli do finala.

Suparnici Ivana Dodiga i Slovaka Filipa Polašeka u polufinalu muških parova u Wimbledonu bit će Francuzi Nicolas Mahut i Edouard Roger-Vasselin.

Mahut i Roger-Vasselin su izbacili prve nositelje i pobjednike Wimbledona iz 2017. Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela sa 7-6 (3), 6-7 (5), 6-3, 6-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mahut je u dosadašnjoj karijeri osvojio sva četiri "grand slam" naslova u konkurenciji muških parova, ali s drugim sunarodnjakom Pierre-Huguesom Herbertom. U Wimbledonu je slavio 2016. kada je u finalu pobijedio Roger-Vasselina i još jednog Francuza Juliena Benneteaua. Mahut je u siječnju ove godine s Herbertom osvojio Australian Open. (zb)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu