Obavijesti

Sport

Komentari 19

'Inače ne jedem dok igram. Svi se smiju, a ja ne znam zašto...'

'Inače ne jedem dok igram. Svi se smiju, a ja ne znam zašto...'
1

Mislim da to nitko na svijetu ne radi, jede tijekom utakmice. Ali ionako je ova utakmica bila odigrana iz kolegijalnosti prema našem suigraču koji se trudio uhvatiti titulu najboljeg strijelca, rekao nam je Štefan Đulčić

VIDEO

Na utakmici zadnjeg prvenstvenog kola 'Forske lige otoka Hvara' između Sloge i Vatre sve je proteklo u pomalo neobičnom tonu. Nije to bilo uobičajene galame, vike i strke kakvu često obično viđamo na terenima u županijskim ligama diljem Hrvatske. Dapače, pričuvni igrači i navijači roštiljali su uz teren, a golman Vatre Štefan Đulčić za vrijeme utakmice nahranio je prvo sebe, a onda i psa. Ipak, kako kaže, to se inače ne događa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58

- Ma ne jedem inače tijekom utakmice. Mislim da to nitko na svijetu ne radi. Ali ionako je ova utakmica bila odigrana iz kolegijalnosti prema našem suigraču koji se trudio uhvatiti titulu najboljeg strijelca, inače možda ne bi ni došlo do nje - rekao nam je Štefan, a onda otkrio kako to u ozbiljnoj utakmici ne bi napravio:

- Ma nema šanse. Nikad u velikom klubu. Pa ovo se dogodilo samo zato jer je takva bila ova utakmica, zezancija i to - rekao je golman Vatre. 

Ipak, on nije jedini koji je jeo tijekom utakmice. Legendarni 'debeljko', kako su ga nazvali engleski mediji, imena Wayne Shaw, 'tarupao' je pitu na klupi dok je njegov Sutton United igrao protiv Arsenala u 4. kolu FA Kupa. Na kraju mu je pita prisjela jer ga je klub otpustio kad se pročulo da je njihov golman jeo tijekom utakmice zbog oklade...

Sutton United v Arsenal - Emirates FA Cup - Fifth Round - Gander Green Lane

 

Kako kaže Štefan, roštilj je u njihovoj ligi gotovo pa tradicija. Možda ne nakon svake utakmice, ali zato jako često. Većina ljudi koji igraju nogomet u tom natjecanju otvoreni su i veseli pa je utakmicu nakon sučevog zvižduka najbolje zaliti gajbom pive. Pas kojeg je nahranio bio je pak od igrača trećeg kluba, koji je zajedno sa svojom momčadi utakmicu gledao sa strane.

A golmana Štefana ova je situacija prilično iznenadila. Da je postao internetski hit sa svojim potezom, nije imao pojma, a dan mu je započeo jako čudno.

- Nisam imao pojma da sam završio u novinama. Izađem iz kuće, šetam po ulici, smije mi se prvi čovjek, smije mi se drugi. Stalno mi se netko smije, a ja ništa ne razumijem. A onda mi je cura otkrila da sam završio u novinama - sa smijehom nam je za kraj rekao Đulčić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska