Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Inače sam 20 minuta poslije polupijan, dosad sam pio vodu'

'Inače sam 20 minuta poslije polupijan, dosad sam pio vodu'
1

Jeste li ikad vidjeli da se jedna momčad ovoliko bori bez goriva u rezervoaru? Imamo golmana s kojim se teške stvari čine laganim, rekao je Jürgen Klopp nakon trijumfa u finalu

VIDEO

Toliko sam sretan zbog ovih dečki, zbog svih ovih ljudi i svoje obitelji. Oni su patili zbog mene, zaslužili su to više nego itko, rekao je Jürgen Klopp nakon što je njegov Liverpool, godinu dana nakon poraza od Real Madrida, slavio u finalu Lige prvaka.

"Redsi" su na Wandi Metropolitano svladali Tottenham 2-0 golovima Mohameda Salaha u drugoj i Divocka Origija u 87. minuti.

Pokretanje videa...

00:57

- Jeste li ikad vidjeli da se jedna momčad ovoliko bori bez goriva u rezervoaru? Imamo golmana s kojim se teške stvari čine laganim - pohvalio je Klopp Alissona, Brazilca koji je imao čak osam obrana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je najbolja noć u našim životima kao profesionalaca. Trebalo je proći vremena i to je važno za razvoj kluba i poboljšanje. Ovaj mali uspjeh puno pomaže, sad možemo nastaviti. Vlasnici nikad ne stavljaju pritisak na nas - rekao je Klopp i u svom stilu zaključio:

- Inače sam 20 minuta nakon utakmice polupijan, ali zasad sam samo popio vodu!

Mohamed Salah prošle je godine u Kijevu morao izaći iz igre u prvom poluvremenu kad ga je faulirao Sergio Ramos i ozlijedio mu rame, a ove godine zabio je i proslavio trofej.

- Drago mi je što sam igrao drugi put u finalu i što sam napokon odigrao 90 minuta. Svatko je dao sve od sebe, nije bilo velike igre nekog pojedinca. Cijela je momčad bila nevjerojatna - rekao je egipatski reprezentativac.

Pohvalio je Salah suđenje.

- Vidjet ćemo VAR sljedeće sezone, ali zasad mi se sviđa - rekao je Salah.

Prisjetio se početaka.

- Puno sam toga žrtvovao u karijeri, došao sam iz sela u Kairo, i ne mogu vjerovati da sam kao jedan Egipćanin došao na ovakav nivo - zaključio je Mohamed Salah.

Jordan Henderson imao je čast prvi primiti čuveni "uhati" trofej kao kapetan "redsa".

- Bez ovog menadžera ovo bi bilo nemoguće. Prolazite kroz teške trenutke u sezoni, ali ono što je on napravio otkako je došao je nevjerojatno. Toliko je zajedništva, stvorio je posebnu svlačionicu i sva hvala ide njemu. Tako sam ponosan što sam dio ovoga nogometnog kluba i što sam ga vodio u ovom finalu - rekao je Jordan i nastavio u emotivnom tonu:

- Prolazio sam kroz teška razdoblja, ali nastavljao sam, kao što je i ovaj klub. Ovo je najbolji trenutak mog života, o ovom sam sanjao otkako sam bio dječak. Ne radi se ovdje o meni, ne radi se o tome što sam kapetan ili što sam podigao trofej. Radi se o klubu, o ovim igračima, o ovom menadžeru. Moramo nastaviti tako gristi i dalje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka