Obavijesti

Sport

Komentari 10

Inaki s Bilbaom potpisao jedan od najdužih ugovora u povijesti

Inaki s Bilbaom potpisao jedan od najdužih ugovora u povijesti
1

Putem Francesca Tottija krenuo je i Inaki Williams (25). Krilni napadač Athletica iz Bilbaa klubu je produžio vjernost na još devet godina, sve do 2028., iako je već imao ugovor do 2025. godine

VIDEO

Napadač španjolskog prvoligaša Athletic Bilbaa, 25-godišnji Inaki Williams, produžio je svoj postojeći ugovor do ljeta 2028. godine, a klub je postavio klauzulu u kojoj je definirao iznos odštete na 135 milijuna eura.

Dosadašnjim ugovorom koji je potpisao u siječnju 2018. godine, Williams je bio vezan za Athletic do 2025. godine. Debitirao je za prvu momčad u prosincu 2014. godine, a u dosadašnja 204 nastupa za "crveno-bijele" postigao je 49 golova.

REUTERS/PIXSELL

- Na mjestu sam na kojem želim biti. Ponosan sam što ostajem dio ovog kluba - izjavio je Williams u priopćenju za medije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jedna od njegovih ambicija je zaigrati u prvoj momčadi s mlađim bratom Nicom, koji je trenutačno član juniorskog sastava Athletica. Ovo je jedan od najduljih ugovora u povijesti nogometa, ali ne i najduži. Brazilac Denilson je 1998. potpisao desetogodišnji ugovor s Betisom, no u njemu se zadržao 'samo' do 2005. kad je prodan u Bordeaux. (fh)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu