Obavijesti

Sport

Komentari 221

Provokatoru su uzeli zastavu Srbije, policija ga je spasila

Provokatoru su uzeli zastavu Srbije, policija ga je spasila
8

Muškarac je sa srpskom zastavom ušao među skupinu hrvatskih navijača u Budimpešti nekoliko sati uoči utakmice Hrvatske i Mađarske. Kad su naši navijači krenuli prema njemu, počeo je bježati

VIDEO

Mađarska policija morala je intervenirati i spriječiti moguće nerede nakon što je muškarac ogrnut srpskom zastavom ušetao među stotine naših navijača na ulicama Budimpešte, koji čekaju ogled Hrvatske s Mađarskom u 18 sati.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:25

- Dečko je sa zastavom i dva prijatelja hodao glavnom ulicom. Oko struka je imao zavezanu zastavu Srbije, a u ruci košarkašku loptu koju je vodio. Prošao je među 200-tinjak hrvatskih navijača u kockastim dresovima. Mnogi odmah nisu zamijetili zastavu, neki su se u nevjerici pogledavali - kazao je naš fotoreporter koji je snimio incident u Budimpešti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tamo je, kao i tisuće hrvatskih navijača, stigao zbog kvalifikacijske utakmice Mađarske i Hrvatske. Mladića sa zastavom pratio je gotovo minutu. Onda je u daljini ugledao kako je jedan navijač krenuo prema njemu. 

- Poletjela je čaša piva, neki su krenuli prema njemu, ali mislim da ga nitko nije udario, već su mu uzeli zastavu. Ubrzo su došla četiri policajca, koji su ga priveli i vjerojanto spasili od fizičkog napada - kazao je svjedok događaja.

Smatra da je mladić bio zbunjen, gledao je što se događa, a sve je trajalo deset-petnaest sekundi.

Budimpešta: Policija spriječila incident kada je gradom prošetao jedan mladić sa zastavom Srbije Budimpešta: Policija spriječila incident kada je gradom prošetao jedan mladić sa zastavom Srbije Budimpešta: Policija spriječila incident kada je gradom prošetao jedan mladić sa zastavom Srbije

Sve se dogodilo u glavnoj ulici u Budimpešti uzduž koje je u tom trenutku bilo 200-tinjak hrvatskih navijača. Prošao je velik dio puta praćen začuđenim pogledima, a onda je iz jednog kafića prema njemu doletjela čaša, nekoliko mladića u hrvatskim dresovima krenulo je prema njemu, oduzeli su mu zastavu, ali su četvorica mađarskih specijalaca na vrijeme spriječila veći incident.

Policija je uspjela na vrijeme reagirati isto kao i većina naših navijača koji su pohitali spriječiti drugu skupinu naših navijača koja se krenula obračunati s muškarcem.

Prema navodima navijača iz Budimpešte, nitko nije priveden.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 221
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet