Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Inter dočekalo pet tisuća ljudi, Balotelli nepoželjan!

None Foto: REUTERS 9

U zračnoj luci Malpensa dočekalo ih je pet tisuća najvjernijih navijača. Pjesma, veselje.. Samo se Balotelliju nije skandiralo, zamjerio se tifosima

Nogometaši Intera nakon prolaza u finale Lige prvaka 'pošteno' su proslavili još na Nou Campu i Barceloni, a danas i sa navijačima. U zračnoj luci Malpensa dočekalo ih je 5.000 najvjernijih navijača. Pjesma, veselje, dodir najdražeg igrača, sve je to viđeno na aerodromu, no samo se Mariju Balotelliju nije skandiralo. Kad je mladi Talijan prolazio, navijači su se pravili kao da ga ni nema. S obzirom na njegovo ponašanje i često ponavljanje kako navija za Milan, nije ni čudo da ga Interovi tifosi ne doživljavaju. No, bar su se ostali dobro zabavili, a prava proslava ih očekuje možda 23. svibnja, dan nakon finala Lige prvaka i susreta s Olićevim Bayernom.

Komentari (15)
  • ljudi zajeb.balotelli je dalmatinac a ne talijan.dida mu otišao u italiju i ponio balote.pozdrav svim dalmatincima iz slavonije.

    29. 4. 2010,   18:28
  • 5.000? o_O

    29. 4. 2010,   18:28
  • svaka cast interu i to sve stoji. ali samo 5 000 ? sad tek vidim kolko smo mi mnogobrojni kad su u pitanju navijaci,i kolko srce imamo ;)

    29. 4. 2010,   18:28