Obavijesti

Sport

Komentari 22

Inter je u finišu slomio Genou, Jurićevima isključena dvojica!

Inter je u finišu slomio Genou, Jurićevima isključena dvojica!
8

Marcelo Brozović je u prvom poluvremenu utakmice Intera i Genoe zatresao stativu. I on i Ivan Perišić su krenuli od prve minute. Gol vrijedan tri boda zabio je Danilo D'Ambrosio za 1-0

VIDEO

Mlaka i usporena igra ipak nije koštala Inter pobjede na Giuseppe Meazzi u šestom kolu Serie A. "Nerazzurri" su u 87. minuti stigli do tri boda protiv Genoe (1-0), momčadi Ivana Jurića.

Ivan Perišić zaprijetio je odmah u prvoj minuti igre, ali i potpuno promašio gol iz dobre prilike. Kratko je Inter zabljesnuo, a onda je inicijativu preuzela Genoa.

Posebno su dobre prilike gosti imali pred kraj prvog poluvremena kada je Handanović skidao odlične prilike Pietru Pellegriju i Adelu Taarabtu. Međutim najbolju priliku utakmice je u 45. minuti imao Inter. Točnije, Marcelo Brozović koji je s ruba šesnaesterca zatresao desnu stativu.

Genoa je odličnu priliku imala u 47. minuti kada je Stephane Omeonga zapucao loptu preko gola. A Handanović je svoju momčad morao spašavati i na samom kraju utakmice.

I kada se činilo da će svaka momčad uzeti po bod, Danilo D'Ambrosio je zabio glavom nakon kornera Joãa Márija za pobjedu Intera. Na samom kraju Eder je jurnuo u kontru, a mladom Belgijcu Omeongu je preostalo jedino da ga ruši. Sudac ga je kaznio isključenjem. Genoa je utakmicu završila s devetoricom jer je u 94. minuti u svlačionicu morao i Taarabt.

Ivan Perišić je odigrao čitavu utakmicu, a Brozović je zamijenjen u 81. minuti. Na klupi Genoe ostao je Petar Brlek. Inter je sa 16 bodova ostao na trećoj poziciji, dva boda iza maksimalnih Napolija i Juventusa.

Lazio je s 3-0 pobijedio Veronu u gostima, a prvo ime susreta bio je Ciro Immobile koji se s dva nova gola izdvojio na drugom mjestu liste strijelaca (ukupno ima osam, samo je Dybala s 10 ispred njega).

U 24. minuti je Immobile za 1-0 realizirao penal kojeg je skrivio Samuel Souprayen, a prednost je udvostručio u 41. minuti nakon dodavanja Crnogorca Adama Marušića. Sjajnu predstavu Immobile je zaokružio asistencijom uposlivši Marušića koji je u 60. minuti postavio 3-0.

Crotone je bio bolji od Beneventa 2-0, a strijelci su bili Mandragora (43') i Rohden (57'). Chievo je golovima Inglesea u 53. minuti i Stepinskog u 93. pobijedio Cagliari 2-0. Cagliari je utakmicu završio bez isključenog Pisacanea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače