Obavijesti

Sport

Komentari 23

Inter odustao od Vrsaljkovog otkupa? Šime previše ozlijeđen

Inter odustao od Vrsaljkovog otkupa? Šime previše ozlijeđen
1

Vrsaljko je ove sezone od mogućih 14 u Serie A odigrao tek šest, a od mogućih pet u Ligi prvaka samo jednu utakmicu. Nerazzurri zato idu u Man.Utd po Darmiana koji je zdrav, a kod Mourinha ionako ne igra

VIDEO

Calciomercato ima svoje službene ljetne i zimske termine, ali zapravo - nikad ne staje. Posebno veliki i bogati klubovi stalno su u potrazi za pojačanjima, osvježenjima, mladim talentima...

Zimski prijelazni rok je pred vratima, a ugledna milanska Gazzetta dello Sport javlja kako Inter ponovo gleda prema Old Traffordu i talijanskom desnom beku Matteu Darmianu, pored živih Šime Vrsaljka i Danila D'Ambrosija.

Razlozi su jednostavni: D'Ambrosio je pouzdana, ali na najvišoj svjetskoj razini zapravo klasična 'radna snaga', a ne klasa; naš Vrsaljko je igračina, jedan od najboljih desnih bočnih na svijetu, ali je - češće ozlijeđen nego zdrav.

Vrsaljko je ove sezone od mogućih 14 u Serie A odigrao tek 6, a od mogućih 5 u Ligi prvaka samo 1 utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Darmian u Man. Unitedu gotovo da i ne igra, za igranje Serie A treba mu 'nula dana prilagodbe' pa bi ga Nerazzurri već sad uzeli jer s obzirom na Vrsaljkove česte probleme s ozljedama - Inter na ljeto neće otkupiti hrvatskog reprezentativca.

Znanje nije upitno, problem stvara kombinacija brojnih izostanaka i cijene. Inter i Atletico Madrid prošlog su ljeta dogovorili Šiminu posudbu na San Siru za nimalo zanemarivih 6 milijuna eura, a onda i fiksirali cijenu otkupa. Ako Nerazzurri žele Vrsaljka na ljeto Atleticu moraju iskrcati - 17.500.000 milijuna!

To je već ozbiljan iznos i za bogate Talijane (tj. vlasnike Kineze) no Inter bi to bez treptaja platio da Vrsaljko nije - češće u oporavku nego na travnjaku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića