Obavijesti

Sport

Komentari 97

Ipak razlaz: Sandra Perković i Ivan Ivančić prekinuli suradnju

Ipak razlaz: Sandra Perković i Ivan Ivančić prekinuli suradnju
12

NAKON OSAM GODINA Olimpijska pobjednica i svjetska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković raskinula je dugogodišnju suradnju s trenerom Ivanom Ivančićem...

VIDEO

Sandra Perković i Ivan Ivančić nakon osam godina raskinuli su suradnju. U tom periodu Sandra Perković osvojila je tri juniorske medalje, dva europska zlata i olimpijsko zlato u Londonu. Da nešto nije u redu bilo je jasno krajem prošle godine. 

Sandra je osvojila olimpijsko zlato, no nakon toga odnos s trenerom bio je sve lošiji. Atletski djelatnik blizak Ivanu Ivančiću rekao je kako mu se legendarni trener u razgovoru povjerio o teškoj suradnji.

Otkrio mu je kako više ne može funkcionirati sa Sandrom. Problem je navodno bio u njegovim metodama treninga koje se nisu svidjele Sandri. Ubrzo su to demantirali i Sandra i trener Ivančić. No sad je jasno da to nisu bile samo puste priče.

Navodno su se Sandra i Ivan Ivančić "zakačili" na pripremama. Novi Sandrin trener bit će rekoder u bacanju kugle Edis Elkasović s kojim je u ljubavnoj vezi. 

- Nakon dugog razmišljanja trener Ivan Ivančić i ja zajednički smo odlučili prekinuti našu izvanredno uspješnu osmogodišnju suradnju na koju ću uvijek gledati sa zadovoljstvom. Iz ove suradnje proizašlo je puno dobrih rezultata koji su obilježili povijest naše atletike i sporta u cijelini, te ću na nju gledati s ponosom i poštovanjem. U 2013. godini krećem s novim programom i s puno ambicija u suradnji sa trenerom Edisom Elkasovićem. Treneru Ivanu Ivančiću želim puno uspjeha u daljnjem radu - izjavila je Perković.

Oglasio se i Atletski klub Dinamo - Zrinjevac koji je poslao priopćenje.

Priopćenje AK Dinamo - Zrinjevac

Nakon osam godina izvanredno uspješne suradnje najbolji hrvatski trener Ivan Ivančić i najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković zajednički su donijeli odluku o prekidu suradnje. Oba svjetski poznata i globalno uspješna člana našeg kolektiva sa zadovoljstvom gledaju na proteklih osam godina svoje suradnje koje su obilježile povijest naše atletike i sporta u cjelini i uključuju zlatnu medalju s Olimpijskih igara, dva naslova prvakinje Europe, niz rekorda i pobjeda u Dijamantnoj ligi što je rezultat izvanrednog talenta Sandre Perković, zajedničkog napornog dugogodišnjeg rada i vrhunskog znanja trenera Ivana Ivančića.

Oboje na proteklu suradnju gledaju s ponosom i obostranim poštovanjem. Dosadašnji pobjednički tim u 2013 godini kreće s novim programima i novim suradnicima. Sandra Perković pripremat će se za nove pobjede u suradnji s trenerom Edisom Elkasovićem. Ivan Ivančić priprema novu generaciju mladih šampiona. Obaveza je svih sportskih institucija grada Zagreba i Republike Hrvatske, da im pruže podršku koju su više nego pošteno zaslužili svojim dosadašnjim radom i uspjesima. 

Vjerujemo da će oba programa i oboje sjajnih aktera naše sportske scene, uz takvu podršku, donijeti nove trenutke slave Hrvatskoj i našoj atletici kao i Dinamu-Zrinjevac najboljem atletskom kolektivu u Republici Hrvatskoj. Nadamo se da će ova velika imena hrvatske atletike ostaviti prostora za buduću suradnju u zajedničkom interesu i interesu hrvatske atletike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao