Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ircima besplatne pizze kad Francuzi prime gol na SP-u

None Foto: YouTube 4

Za svaki gol koji Francuzi prime na SP-u "Pizza Hut" u Irskoj dijeli besplatne pizze. Meksiko je 2-0 pobjedom protiv Francuza nahranio dosta Iraca

Irski ogranak američkog lanca restorana "Pizza Hut" dijeli besplatne pizze za svaki gol koji Francuzi prime na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Nisu Irci zaboravili način na koji su ih Francuzi pobijedili u odlučujućoj utakmici dodatnih kvalifikacija za SP. Thierry Henry rukom je primirio loptu i asistirao za gol. Pokradeni Irci nadali su se da će doći dan kada će se naslađivati. I došao je. Francuzi su potučeni do nogu. Meksiko ih je pobijedio 2-0 u skupini A, "tricolori" su pred ispadanjem, a Irci - uživaju. Da stvar bude bolja, dobivaju i besplatne pizze. "Pizza Hut" je na svom profilu na Facebooku objavio da u slučaju gola koji prime Francuzi, korisnici samo trebaju pritisnuti  oznaku "Free Pizza". Potom dobivaju pin kojim naručuju besplatnu pizzu. U četvrtak je, s obzirom na poraz Francuza, "Pizza Hut" imao mnogo posla. A kako stvari stoje, utakmica s JAR-om "tricolorima" bi mogla biti posljednja na ovom SP-u. Što znači da nema više pizza za Irce. No, što je komad pizze prema užitku gledanja kako propada onaj koji je na prevaru došao na SP. Neprocjenjivo.

Komentari (19)
  • ja se jučer nisam veselio, JA SAM VRIŠTAO OD SREĆE!!!! In your face Platini!!!!

    18. 6. 2010,   10:42
  • Kaje Francuzi, kaj ćete sad s tih nula golova? phahaha

    18. 6. 2010,   10:42
  • Drago mi je za Mehiiikance, dragi ljudi su (osim onih narko dilera) a Francuzi su nepošteno ušli u prvenstvo te im se karma brzo vratila.

    18. 6. 2010,   10:42