Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iskreni Cico: Cugnem redovito, Modri su izazov, dovodim Niku

None Foto: Goran Stanzl

Uvjeren sam da bih uspio nagovoriti Niku na povratak. Dinamo je izazov, iznad svih. Doći, dovesti Niku i umrijeti, rekao je Zlatko Cico Kranjčar za Sportske novosti

Bilo bi krasno vratiti se u Maksimir. Neki dan je Niko izjavio da za njega Dinamo nema konkurencije. Uvjeren sam da bih ga uspio nagovoriti. Dinamo je osobit izazov, iznad svega i svih. Doći, dovesti Niku i umrijeti, rekao je Zlatko Kranjčar za Sportske novosti.

Senzacija? Možda, ali tek za godinu i pol. Prije ne jer namjerava kao izbornik Crne Gore na Europsko prvenstvo iduće godine. Zadovoljan je sadašnjim poslom, a zarađuje dobro.

- Dovoljno, za litru i vodu - rekao je iskreni Cico koji smatra kako bi plasman na EURO bio kruna karijera, uspjeh veći i od Dinamova nastupa u Ligi prvaka, naslova sa Zagrebom te nastupa na SP-u s Hrvatskom.

Izvorni članak pročitajte ovdje.

Komentari (47)
  • Mislim da bi možda i stvarno došao,makar na posudbu, barem da igra tu kad nemre u Tottu. Da Kranjčar dođe , to bi mi bio veči šok nego dolazak Prosinećkog 97`

    10. 2. 2011,   23:26
  • Kranjčari su carevi

    10. 2. 2011,   23:25
  • Cico je oduvijek gospodin kao i njegov sin Niko, a tko ste vi koji s*erete po njemu? Nitko i ništa nego samo obični ljubomorni i primitivni ljudi.

    11. 2. 2011,   03:07