Obavijesti

Sport

Komentari 48

Istetovirao dres voljenog kluba preko cijelog torza: 'Ludi smo'

Istetovirao dres voljenog kluba preko cijelog torza: 'Ludi smo'
2

Navijači Atletico Nacionala su ludi, kratko je izjavio 25-godišnji Felipe Alvarez nakon tri posjeta salonu za tetoviranje i ukupno 24 sata crtanja po njegovoj koži

VIDEO

U sljedećim tjednima na portalu 24sata pozabavit ćemo se najluđim navijačima u svijetu sporta. Tetovaže, posebna imena, vjernost i u starosti ili suludi potezi - sport je ove navijače odvukao preko granice uobičajenog pri iskazivanju podrške svojoj omiljenoj momčadi. Među njima je i Felipe Alvarez koji je vjernost svome klubu pokazao na jedan drugačiji način.

Obući dres omiljenog kluba sveta je stvar za svakog pravog navijača . Na svoj je način to nedavno dokazala i poznata engleska 'djevojka s duplerice' koja je bujnim grudima pokušala natjerati navijače Tottenhama da s njom zamjene dres. Crvenokosa Lucy nudila je dres mrskog gradskog suparnika Arsenala, no skidanje dresa navijačima Spursa nije niti palo na pamet.

VIDEO

Nošenje dresa svog najdražeg kluba Felipe Alvarez odveo je ipak na drugu razinu kada je zeleno-bijele pruge kolumbijskog Atletico Nacionala istetovirao preko cijelog torza. Nacional je prvi kolumbijski klub koji je osvojio Copa Libertadores kada je 1989. godine u finalu svladao paragvajsku Olimpiju, a postao je i prvi klub koji ima navijača s dresom istetoviranim preko cijelog torza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Alvarez je na dres stavio broj 2 u spomen na ubijenog braniča kolumbijske reprezentacije Andresa Escobara koji je ubijen na ulici Bogote tijekom večernjeg izlaska sa svojom djevojkom 2. srpnja 1994. godine. Razlog je autogol koji je taj branič Kolumbije zabio u porazu 2-1 na SP-u protiv domaćina SAD-a samo desetak dana prije ubojstva. Pomahnitali ubojica u Escobara je sasuo 12 metaka svaki praćen glasnim uzvikom 'goool'. Ni danas nije razjašnjeno je li ubojstvo naručila nogometna mafija ili je to djelo nogometnog fanatika. Escobar je dvojku nosio i u voljenom Atletico Nacionalu te je zbog toga dobio i 'mjesto' na Alvarezovim leđima.

VIDEO

- Navijači Atletico Nacionala su ludi - kratko je izjavio 25-godišnji Alvarez nakon tri posjeta salonu za tetoviranjem i ukupno 24 sata crtanja po njegovoj koži.

Sljedeći dan Alvarez je svečano predstavio svoju tetovažu pred punim stadionom i automatski postao zvijezda i idol tribina . Malo tko bi se odlučio na ovako radikalan potez. Kolumbijski mediji pišu kako postoje vjerni navijači i - Felipe Alvarez, koji je očito na nekoj drugoj razini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...