Obavijesti

Sport

Komentari 95

'Istina je, odlazim iz Hrvatske jer me Iva Majoli ignorirala...'

'Istina je, odlazim iz Hrvatske jer me Iva Majoli ignorirala...'
1

Voljela bih da sam dobila odgovor Ive Majoli jer kad sam joj se obratila, ona je pročitala poruku i nikad nije uzvratila, što nije korektno. Ako smatra da je netko drugi bolji, može mi odgovoriti, kaže Mariana Dražić

VIDEO

Točno je, da. Već duže vremena nisam zadovoljna s nekim stvarima u HTS-u i sada ću vjerojatno nastupati za neku drugu zemlju. Koju, još neću otkrivati, ali imam dvije-tri ponude, rekla nam je tenisačica Mariana Dražić (25), još samo kratko s prefiksom hrvatska.

Novi udarac za tenis: Ljepotica Mariana odlazi iz Hrvatske
Novi udarac za tenis: Ljepotica Mariana odlazi iz Hrvatske

Hrvatski će ženski tenis, dakle, izvjesno ostati bez još jedne tenisačice pod svojim stijegom. Razlog? Nepozivanje u Fed Cup reprezentaciju.

- Izbornica Iva Majoli jednom je pozvala igračicu koja nije imala ni renking. Bilo je prilike da me pozove, ali nije i dok je ona tu, za mene očito nema mjesta. Razmislit ću tek o ostanku ako više ne bude izbornica - pomirila se kći nekadašnjeg nogometaša Hajduka Darka Dražića.

- Voljela bih da sam dobila njen odgovor jer kad sam joj se obratila, ona je pročitala poruku i nikad nije uzvratila, što nije korektno. Ako smatra da je netko drugi bolji, može mi odgovoriti, ovako je neprofesionalno budući da je imala takvu igračku karijeru i da je izbornica već osam godina. Ne znam ni kako njen glas zvuči. Da je ne vidim na TV-u, ne bih znala.

Makaranka je bila među najtalentiranijim hrvatskim juniorkama, prošla je sve mlađe kategorije, ali karijeru su usporile ozljede, pa je trenutno na 589. mjestu WTA ljestvice. U parovima je osvojila sve ITF titule, njih 12.

- Osvojila sam pet turnira u parovima prošle godine, igrala ukupno deset finala i mislim da sam mogla doprinijeti u toj konkurenciji u reprezentaciji i sad ću joj se još više posvetiti. Imam dogovor s Makedonkom Linom Gjorčeskom, a kontaktirala me i Šveđanka Cornelia Lister koja je Top 50. Imam iza sebe dobar CV, što se kaže, no imala sam dosta ozljeda, evo i sada sam zbog jedne prolongirala početak sezone do veljače, pa singl malo pati, međutim, Savez me nikada nije podržao. A ovi negativni komentari od ljudi koji ni ne znaju pozadinu svega, to su besposličari koji imaju puno slobodnog vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

107 godina ❤️ 🔴🔵 #hžv #happybirthdayhajduk #dad #hajduksplit #proud

Objavu dijeli Mariana Dražić 🧿 (@marianadrazic)

Hrvatska će u Fed Cupu, to je jasno nakon otkazivanja Petre Martić i posljedično Donne Vekić, opet ostati u onoj zoni kojoj ne znamo ni ime. Nema ni Ane Konjuh, možda je baš to bila prilika za Dražić... Uglavnom, jeste li u kontaktu s curama?

- S Petrom sam trebala trenirati u prosincu, ali uhvatile su je sponzorske obaveze. S Anom sam super, s Leom Bošković sam igrala u Njemačkoj, dok s Donnom nisam u kontaktu.

Ajla Tomljanović prije više od pet godina započela je postupak "transfera" pod australski stijeg. Trajao je za ITF, istina, predugo. Mariana je, pak, prije nekoliko godina mogla prijeći u Njemačku.

- Ajlu sam podržala na tu temu. Svatko treba gledati sebe i svoju budućnost, ići tamo gdje mu je bolje jer ovo je pojedinačan sportu. Ajla je iskoristila svoju šansu i sve joj se poklopilo. Ja sam bila u Njemačkoj 7 godina, mogla sam uzeti državljanstvo, ali nisam htjela budući da mi je bio san igrati za Hrvatsku. Sad mi je žao jer ima dosta cura koje su prešle pod njemačku zastavu i imaju pokrivene troškove. Čak i u Srbiji, a kod nas nikad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#beach #turkey credit to @antoniadrazic photography 😂😎

Objavu dijeli Mariana Dražić 🧿 (@marianadrazic)

Pa se na nižoj razini mogu snaći tek oni koji imaju dobre sponzore.

- Imam ih nekoliko, za odjeću, satove, prehranu, a tata je nogometni trener, nađe se potpora. Na turnirima se uspije pokriti troškovi kad se dođe do kraja. Modna karijera? Ako se dogodi super, ali sport je na prvom mjestu - poručila je Mariana, još ne zadugo hrvatska tenisačica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Absolutely in love with my new radical😍😍😍 @headtennis_official @msvtennis

Objavu dijeli Mariana Dražić 🧿 (@marianadrazic)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu