Obavijesti

Sport

Komentari 66

Izdali nalog: Traže CR-ov DNK u slučaju navodnog silovanja...

Izdali nalog: Traže CR-ov DNK u slučaju navodnog silovanja...
1

U američkoj saveznoj državi Nevadi nema zastare za silovanje ako je žrtva prijavila nedjelo policiji unutar četiri godine. Ronaldo može dobiti doživotni zatvor s mogućnosti izlaska na uvjetnu tek nakon 10 godina

VIDEO

Juventusova zvijezda mogla bi se naći u novim problemima. Policija će izdati nalog koji će im omogućiti da uzmu Ronaldov DNK kojim će nastaviti istragu u slučaju silovanja Kathryn Mayorge.

Kako prenosi Wall Street Journal, nadležni žele provjeriti novi, ključni dokaz. Pretpostavlja se kako je na haljini koju je nosila žrtva pronađen drugi DNK osim njezinog, a američka policija nada se kako će im talijanski sud dopustiti nastavak procedure. 

Serie A - Parma v Juventus

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo optužen je za silovanje, koje je navodno bilo još 2009. u Las Vegasu, a okrive li ga, mogao bi dobiti i doživotni zatvor. Kathryn Mayorga uzela je 2010. za šutnju 375.000 dolara, ali na kraju je ipak odlučila posegnuti za tužbom.

 Ronaldo ne poriče da je pristao sklopiti sporazum, ali taj sporazum ni u kom slučaju nije priznanje krivnje - rekao je Ronaldov odvjetnik Peter Christiansen, a onda objasnio da se to sve dogodilo na nagovor njegovih savjetnika. 

- To je napravio kako bi se spriječio pokušaj uništavanja njegovog ugleda, stečenog zahvaljujući teškom radu, sportskim sposobnostima i primjerenom ponašanju. Nažalost, sada je uključen u parnicu koja je vrlo česta u Sjedinjenim Američkim Državama.

Video ide u prilog Portugalcu

Nekadašnja studentica i model  optužila ga je da ju je  brutalno napastovao 13. lipnja 2009. godine u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu, u kojem je radila kao hostesa. 

Procurio je i video njega i hostese kako plešu u noćnom klubu, samo nekoliko sati prije navodnog silovanja. Britanski The Sun objavio je video sniman mobitelom u kojem se vidi Ronaldo u VIP dijelu u društvu djevojaka. Kathryn je u svojim iskazima tvrdila da ju je nogometaš povukao za ruku i rekao joj "ti, pođi sa mnom", dok je njegova verzija kako je sama tražila da ju puste u VIP dio. 

VIDEO pogledajte ovdje...

Snimka ide više u prilog Portugalcu, s obzirom da su neko vrijeme plesali, razgovarali i dodirivali se, očito na obostrano zadovoljstvo. Teško je znati što se dogodilo poslije, ali prema snimci iz kluba Kathryn je sama prilazila nogometašu čak i kad bi se on okrenuo i prestao plesati. 

Ronaldov DNK mogao bi biti ključan, jer dokaže li se da je uz Mayorgin, DNK na haljini i Portugalčev, zvijezda 'stare dame' mogla bi se naći pred velikim životnim iskušenjem.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao