Obavijesti

Sport

Komentari 27

Novi hrvatski potop na Euru u Srbiji: Italija dobila Barakude...

Hrvatski vaterpolisti izgubili su od Italije 8-6 u razigravanju od 5. do 8. mjesta i sad nam slijedi borba za 7. mjesto protiv Rusije. Italija nas je razbila u prvom dijelu...

VIDEO

Italija je pobijedila Hrvatsku 8-6 u razigravanju od petog do osmog mjesta. Barakude su počele Euro u Beogradu teškim porazom od Srbije, a završavaju ga u  subotu utakmicom za sedmo mjesto protiv Rusije.

Ivica Tucak imao je dosta problema s izostancima, no malo je tko vjerovao da će se Hrvatska na kraju boriti za sedmo mjesto. Ne ide nam u prilog ni činjenica da smo mogli igrati bez pritiska jer je viza za Olimpijske igre u Riju bila osigurana. 

Hrvatska je ostala bez medalje i na trećem europskom prvenstvu u nizu. Mađarska je bila prejaka u četvrtfinalu, a Italija nam je očitala pravu lekciju iz vaterpola. Talijani su na poluvremenu vodili 6-2, a šest golova zabili su nam u prvoj četvrtini. 

U trećoj četvrtini Talijani su otišli na 8-3 i sve je bilo riješeno. Hrvatska je u tim trenucima ostala bez Andre Bušlje koji je zaradio treće isključenje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvatska se prekasno probudila, zabila je Talijanima tri gola u zadnjoj četvrtini ne primivši niti jedan, ali to je bilo samo uljepšavanje poraza.

Sandro Sukno zabio je dva gola, po jedan su zabili Šetka, Burić, Bukić i Vukičević. Talijane su predvodili Figlioli, Giorgetti i Gallo s po dva gola. 

Euro, vaterpolo (5. - 8. mjesta):

  • Hrvatska - Italija 6-8 (1-6, 1-0, 1-2, 3-0)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska