Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivan Klasnić: Osjećam se dobro i nadam se da će tako i ostati...

None Foto: Instagram

Rekao sam da moja uža familija nije mogla meni dati bubreg, zato sam primio od nekog drugog. Sve je u redu, nema nikakve frke, pojasnio je Ivan Klasnić za RTL, a objavio je i post na Instagramu...

Prije nekoliko dana, njemački mediji prenijeli su izjavu Ivana Klasnića, nakon suđenja u Bremenu koje se vodi protiv liječnika i pripravnika iz Werdera zbog krivog liječenja bolesti njegovog bubrega:

- Koliko će izdržati ovaj bubreg, samo nebo zna. Nitko mi od obitelji više ne može pomoći - prenio je Welt, a onda i ostali njemački i domaći mediji. 

Ponovno je to pobudilo zanimanje za zdravlje našeg bivšeg reprezentativca, a on sam odlučio je riješiti nedoumice. Poručio je da je s njegovim zdravljem sve u redu:

- Rekao sam da moja uža familija nije mogla meni dati bubreg, zato sam primio od nekog drugog. Sve je u redu, nema nikakve frke - pojasnio je za RTL, a objavio je i post na Instagramu:

- Hvala vam svima na lijepim porukama! Trenutačno se osjećam odlično i nakon zadnje transplantacije nema razloga za zabrinutost za moje zdravlje! Osjećam se dobro i nadam se da će tako i dalje ostati.

Klasnić je također čestitao Luki Modriću na izboru za najboljeg nogometaša svijeta:

- Nitko to ne zaslužuje više od tebe, brate!

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

Komentari (6)
  • eto ga opet

    25. 9. 2018,   11:31
  • Gol protiv Turske na EP mi je jedan od najdražih a onda ulijeće luzer i trči preko cijelog terena da slavi umjesto da smiri momčad i napravi izmjrnu i uzme 2 min vremena .

    25. 9. 2018,   19:25
  • Dobio si bubreg.. treći po redu. Dobit ćeš presudu protiv klubskih liječnika iako ne znam što su oni krivi. Lova do krova.. Sad se smiri doma sa obitelji i nema potrebe da se javno eksponiras jer nisi više javna osoba.

    25. 9. 2018,   11:59